Палестинските терористи от Хамас искаха да ни изкоренят. Те не

...
Палестинските терористи от Хамас искаха да ни изкоренят. Те не
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху: Ще изкореним Хамас

" Палестинските терористи от Хамас желаеха да ни изкоренят. Те не съумяха. Ние ще ги изкореним ", това съобщи израелският министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, представен от медията от родината си нюзру.

Днес министър-председателят на Еврейската страна организира съвещание на ръководеното от него държавно управление.

" Преди малко организирах срещи с външните министри на Англия и на Германия – Аналена Берборк. В скоро време ще беседвам и с други международни водачи ", сподели той преди съвещанието.

" Аз съм признателен на нашите другари, които оказват всестранна поддръжка и помощ на страната ни. В същото време желая да подчертая следното:  Ние ще взимаме независими решения и няма да се поддаваме на външен напън. Нашите решения ще се управляват от националните ползи на Държавата Израел. Ние ще създадем всичко належащо, с цел да защитим нашата страна! ", безапелационен бе министър председателят на Еврейската страна.

" След съвещанието Нетаняху разгласи, че кабинетът е приел " План за възобновление ". Предвижда се в продължение на години от държавния бюджет да бъде отпусната сума в еквивалента на почти 5 милиарда щатски $ ", добави медията.

" Ние ще влагаме в инфраструктура, в жилища, обучение, опазване на здравето, претовареност и други сфери. Нашата цел е да възродим и да дадем нов живот на селищата край линията Газа (палестинския анклав на брега на Средиземно море), потърпевши в резултат на офанзивата от 7 октомври ", сподели още Нетаняху.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР