Палестинската общност в България и представители на други арабски землячества

...
Палестинската общност в България и представители на други арабски землячества
Коментари Харесай

Палестинци на протест пред американското посолство в София

Палестинската общественост в България и представители на други арабски землячества се събраха през днешния ден следобяд на мирна проява пред посолството на Съединени американски щати в София. Множеството стачкува против така наречен Сделка на века, оповестена предходната седмица от американския президент Доналд Тръмп в наличието на израелския министър председател Бенямин Нетаняху.

" Планът на Тръмп е доста рискова стъпка, която ще има доста неприятни следствие върху бъдещето на района и неговите нации. Това, което се случи във Вашингтон удостоверява, че което е взето със мощ, може да бъде възобновено единствено със мощ. Освобождаването на земята и възобновяване на светилищата няма да се реализира с договаряния! Отхвърляме тази договорка и няма да приемем сурогат на Йерусалим като столица на Държавата Палестина ", се споделя в декларация, която бе прочетена пред посолството.

По-късно документът бе предаден за изпращане на посланичката на Съединени американски щати в България Херо Мустафа. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР