Паленето на свещи е стара практика, присъстваща в религиозни ритуали

...
Паленето на свещи е стара практика, присъстваща в религиозни ритуали
Коментари Харесай

Магии със свещ за любов и късмет

Паленето на свещи е остаряла процедура, присъстваща в религиозни ритуали и обреди. Много постоянно свещите намират място в вълшебен заклинания и обреди за филтриране на дома.

Според езотериците с верния асортимент на свещи можете да привлечете шанса в живота си, тъй че да сте сполучливи в персоналния живот и в службата.

Магия с черна свещ срещу уроки

За тази процедура ще са ви нужни една бяла и една черна свещ. Черната свещ символизира всичко неприятно в живота ви, а бялата - самите вас. Сложете двете свещи една до друга.

 Магии със свещ за шанс

Запалете черната свещ и кажете на глас: Отивай си неприятен шанс! Оставете свещта да изгори на отворен прозорец и си представете по какъв начин отрицателната сила излиза на открито.

Намажете бялата свещ със зехтин, като през това време кажете на глас името си и всички хубави неща, които желаете да ви се случат. Запазете бялата свещ вкъщи най-малко една година, като не я палите.

Магия с оранжева свещ за оживление на силата

Ако се притеснявате, че има застояла сила в дома ви и се намирате в застой, можете да раздвижите събитията, като запалите оранжева свещ в стаята си.

Кажете на глас: Приветствам смяната в живота си и не се опасявам от непознатото! Ясно изречете какво желаете да ви се случи. Желанията би трябвало да са дефинирани малко и тъкмо, а също и да се отнасят единствено за вас. Не бива да са свързани с други хора.

Магия с пурпурна свещ за отбрана на аурата

Ако се чувствате изтощени, отпаднали и не ви върви в нищо, аурата ви има потребност от укрепване.

За задачата може да опитате лесна магия с пурпурна свещ. Просто я запалете, гледайте пламъка и си представяйте по какъв начин черпите живот от него. Изпълвате се с сила и позитивните страсти.

Магия за обич със сребриста свещ

 Магии със свещ за обич

Ако желаете да се отървете от отрицателното въздействие на отминали връзки и да привлечете по-бързо нова обич в живота си, запалете сребриста свещ и кажете на глас: Нека предишното остане зад тила ми, готов/а съм за нова обич!

След всеки вълшебен обред със свещ проветрявайте добре дома си и изгонете неприятните мисли от мозъка си. Положителната конфигурация е основна, с цел да работи магията.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР