Пълен запис на снощната изява на Христо Иванов Роден е

...
Пълен запис на снощната изява на Христо Иванов Роден е
Коментари Харесай

Ето го продължението на разговора на Христо Иванов с Ламбовски

Пълен запис на снощната изява на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския на Орлов мост разкрива, че някогашният сикаджия и ексдепутат Димитър Ламбовски организира втори, къс диалог с водача на "Да, България " след добилия към този момент известност на тематика кой е звънял на Маджо.

Кадрите на оператора от Демократична България, който от самото начало следва и снима Иванов, са документирали и втория опит на Ламбовски двамата да беседват. Свидетелят по "Осемте джуджета " още веднъж се доближава и си прави втора фотография с водача на Демократична България.

После ще имаш ли две минути?, му споделя след следващото общо фото Ламбовски, а Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския дава отговор съзаклятнически: "Ще имам ". Очевидно същинският диалог за това кой е "тоя ", който се е обадил към този момент на Маджо, остава за отвън ефира.

На Орлов мост се вижда още, че Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския към този момент се държи като сигурен министър председател, който е подготвен да раздава постовете, събира сиви-та на кръстовището, прави проекти по какъв начин ще пренареди страната от понеделник, получава поздрави, ръкува се с хора, пита ги дали към този момент са се записали за доброволци на Демократична България и така нататък

Иванов не крие, че чака през днешния ден оставката на Бойко Борисов, само че го поучава да я хвърли още през нощта. Сравнява го с Орешарски, а за разновидността Деница Сачева да стане министър председател, какъвто слух се понесе, споделя: "Номерът с Деница Сачева е безспорен фарс ".

Ще забележим какво тъкмо ще разгласи, това, което е несъмнено, че Орлов мост надви, разяснява още Иванов с протестиращите. Така той е разтълкувал поста на премиера от през вчерашния ден и текста до фотографията му с внуците, че е време за неговите решения.

Скандално видео разкрива по какъв начин рапортуват на Христо Иванов за диалог с Маджо

По един или различен метод отдръпването на Борисов беше ясно. Нашата задача оттук насетне минава във фокус върху Гешев. Не съм оракул, върша единствено прогноза, споделя за оставката и за след нея Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

И реди дейностите: "Първата ни задача е Гешев. Аз няма да не помни Гешев " /разкрива, че митингът ще се мести пред Съдебната палата/. Този е безспорен гьонсурат и ще бъде доста по-трудно да бъде изчегъртан, само че би трябвало да го създадем. Иначе Борисов си отива - Пеевски остава, Гешев остава. Не можем да си позволим Пеевски да остане. Не можем да си позволим Доган да излиза от храстите, да се подхилква и да ни споделя "добре " и "успех ". Не можем да си позволим моделът да се резервира. И тук е огромната задача. Гражданите излязоха и смъкнаха това безусловно изпразнено от легитимност ръководство. Трудната работа следва сигурно - "депеевизация ". Това ще бъдат извънредно дълги старания ", споделя Иванов и повтаря няколко пъти, че ще "изчегърта " и Гешев, и Пеевски. И прави извода, че по този начин сме ще приключим освен 2013 година, само че и още по-далечната 1989 година

Зарича се и да упорства президентът Румен Радев да даде гаранция, че няма да се прегръща с Русия, а служебният му кабинет ще се занимава единствено с организацията на изборите. До момента Радев си мълчал. "Той доста ясно би трябвало да каже, че няма да трансформира геополитическата ни ориентировка ", изрича ултиматум към президента водачът на Демократична България. Разкрива, че ултиматум ще слага и на Мая Манолова, и на Татяна Дончева, както и на други политици, които подкрепяли митинга, само че мълчали за Пеевски.

Лидерът на Демократична България се заканва още да редуцира фрапантно цялата държавна администрация, тъй като ще стане непотребна, и пита при запознанството си с хората на кръстовището кой какво е учил и работи, след което обнадеждява бъдещия кадър, че за него в новата власт ще има пост.

Почва се с едни сложни избори, би трябвало да си вземем гласовете, след което три неща са основните - правосъдната промяна, стремително въвеждане на електронно ръководство, което значи изтърбушване на цялата администрация. Много дълбока административна промяна, мощно редуциране на администрацията, тъй като ще отпаднат функционалности, коментира визията си Иванов и с наслада гледа факелното шествие, поело нагоре по "Цариградско шосе ". Уверява обаче почитателите си, че 12 хиляди доброволци на "Демократична България " ще би трябвало да работят "за без пари ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР