Пълен успех – така в един глас българските политици снощи

...
Пълен успех – така в един глас българските политици снощи
Коментари Харесай

Ура: Шофьорите няма да почиват нормално и да вземат европейски заплати

Пълен триумф – по този начин в един глас българските политици нощес дефинираха обстоятелството, че отпаднаха избрани оферти в така наречен пакет " Мобилност ". Предложенията бяха избрани като " пакет Макрон ".
Коментар на редактора
Едно от предложенията, против които най-вече се роптаеше, беше това, че водачите трябвало да спят в хотели или мотели, а не в кабината на камиона. Беше обяснено, че повода е в неналичието на задоволително охраняеми паркинги и водачът в действителност е надзирател на товара – тъй като другояче застрахователите не плащали.
Не знам дали аз съм анормален или светът става прекомерно перверзен, само че чувството е, че се радваме, че българските водачи не получиха право да почиват обикновено. И за какво – тъй като застрахователите не плащали. Защото нямало паркинги. Дори пред Нова телевизия зам.-транспортния министър Ангел Попов, който апропо е публично упрекнат, че е прибрал едни пари поради една машинация, не пропусна да каже по какъв начин Бойко Борисов е завивал Еманюел Макрон с одеяло в нощта на 16-ти май, по време на срещата на върха на Европейски Съюз и поради това в този момент се радваме на триумф. А самият Борисов нощес си призна, че в тази нощ Макрон го е питал не мисли ли, че българските водачи заслужават по-добри условия за работа?! Попов пък добави, че кабините на камионите били необятни и комфортни - изобщо, идилия.
Разбира се, какво ли знае " гадният, неприятен Макрон ", който желае да ни открадне превозвачите и да лиши 100 000 фамилии от издръжка. Чудно по какъв начин се лишава семейство от издръжка със законов текст водачите да получават повече пари, когато пътуват в чужбина – на база приблизително призната заплата в съответната страна? Да, незабавно пристигнаха питания, несъмнено от притежатели на транспортни компании, по какъв начин щели да пресмятат заплатата, в случай че за един ден водач мине през две страни. Със сигурност има по какъв начин да се измисли – в случай че би трябвало с премерване на времето, с видеонаблюдение дали водачът преднамерено не стои в дадена страна, по други способи, които да предложат експерти. Или към този момент не желаеме равно възнаграждение като това в Европа? И кой не го желае? Въобще – борбата продължава...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР