Пълен срам в парламента. Парламент, свързан само с постове, пари

...
Пълен срам в парламента. Парламент, свързан само с постове, пари
Коментари Харесай

Борисов: Украинският посланик спаси коалицията на Петков - край с подкрепата, срамота за него

Пълен позор в Народното събрание. Парламент, обвързван единствено с постове, пари и власт. Всичко, което ние вършим е срамно. Не ми се приказва кулинарно на Гергьовден, Христо Иванов сподели, че ПП-та се ояли, а за него останали дробчетата. Те 6 часа през вчерашния ден мислили по какъв начин да вземат на данъкоплатците повече пари, с цел да има повече хора в комисиите. Те би трябвало да стоят до момента в който заравнят всичко, по-късно ще си отидат като антихристите. Това разяснява ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов от Пловдив.

" Радев не го виждам, чувам владиците ", сподели Борисов на въпрос за изказването на Радев, че ни въвличат във война.

" Той ни конфигурира, само че към този момент се пази и от Стефан Янев, и от всички, поради неуспехите и неуверените му позиции. Който сее ветровете, жъне стихии. Радев направи по този начин, че хората да се ненавиждат ", отсече Борисов.

" На въпрос допустимо ли е да се ремонтира украинска техника в наши фабрики, Борисов уточни, че може да приказва с часове за военните ни фабрики. Все едно питате може ли в един сервиз да ремонтират коли. Може да се ремонтират. Помощ няма, има спешен пиар на Кирил Петков. За страдание, щом вкараха и украинския дипломат в техния пиар, да им избавя обединението, този дипломат повече няма да пристигна при мене. Дотолкова с поддръжката на посланика, срамотия за него ", съобщи Борисов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР