Пълен обрат по отстраняването на Мирослав Боршош от НДК -

...
Пълен обрат по отстраняването на Мирослав Боршош от НДК -
Коментари Харесай

Какво се случва със случая на Мирослав Боршош

Пълен поврат по отстраняването на Мирослав Боршош от НДК - ден откакто министър Лиляна Павлова го уволни, стана ясно, че министър председателят Борисов ще го възвърне на работа, а министър Павлова към този момент няма да се занимава с НДК. Очаква се още през днешния ден министър председателят да предложи правата на страната в НДК да упражнява министърът на културата Боил Банов, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Според Георги Харизанов от Института за дясна политика Боршош е направил доста за НДК. „ Носи ли това финансови загуби? Да! Културата сама по себе си явно не е печелившо и не е комерсиално начинание. Трябва ли страната да влага в нея? Очевидно да. Явно и двамата са скъпи и министър председателят е решил, че желае да работи и с двамата ”, разяснява Харизанов.



В поддръжка на Боршош застана и специалистът по политически пиар Арман Бабикян. „ Той направи в действителност доста за културата ”, съобщи Бабикян. „ Ако културата се е борила против бахура, в тази ситуация – против „ гащите ”, и това е бил разногласието, тогава Лиляна Павлова е държала на гащите или пък на чантичките, в случай че би трябвало да сме по-актуални. Това ли е борбата? Аз не разбрах. Пишеше друго - нещо за публични поръчки. Никой не може да отхвърли обстоятелството, че Боршош знае по какъв начин да прави просвета ”, съобщи Бабикян.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР