Пълен хаос цари в програмата на премиера Кирил Петков. Както

...
Пълен хаос цари в програмата на премиера Кирил Петков. Както
Коментари Харесай

ПЪЛЕН ХАОС! Кирил Петков съвсем се омота - отряза Скопие, отива с Радев в Благоевград

Пълен безпорядък царува в програмата на премиера Кирил Петков. Както ПИК заяви, самият той разгласи, че на следващия ден, в деня на 150-годишнината от рождението на Гоце Делчев, ще е в чужбина. След това обаче, стана ясно, че Петков ще е в София и ще сервира цветя пред паметника на Гоце Делчев дружно с вр. изпълняващ дипломат на Северна Македония у нас.

Което даде да се разбере, че явно Скопие са отрязали Петков за посещаване и той е висящ да взе участие в честванията с посланика, което е подигравка с българския министър председател.

Преди минути изтекоха данни за следващ поврат в програмата на Петков. " Информираме Ви за смяна в програмата на министър-председателя, засягаща честванията на 150-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев. Предвиденото поднасяне на цветя пред паметника на революционера в Борисовата градина в София ще се състои без наличието на Кирил Петков. По-късно денем той ще се включи в честванията в Благоевград, дружно с президента Румен Радев. ", оповестиха в писмо до медиите от държавната пресслужба.
свързани новини3453преди 3 часа56320преди 3 часа
Става ясно, че освен Кирил Петков не знае какво приказва, само че и виновните за програмата му и екипът му са като пилета в кълчища.

Язък му за оптимизма, напъните и визитата в Северна Македония на Кирил Петков. И на децата е ясно, че от тази посока в никакъв случай не може да се чака нищо положително. И резултатът не закъсня.

Та в този момент на Петков в последна сметка са му измислили почтена като за министър председател стратегия и ще му се наложи да взе участие в събития дружно с президента, с който в последно време не са в блестящи връзки.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР