Пълен хаос цари в колежа в град Де Мойнс, щата

...
Пълен хаос цари в колежа в град Де Мойнс, щата
Коментари Харесай

Хаос в блокирания колеж до Сиатъл! Хората се крият по шкафчетата – полицията вдига рамене

Пълен безпорядък царува в колежа в град Де Мойнс, щата Айова, където полицията се отзова на сигнал за пукотевица. Учебното заведение разгласи цялостна обсада в 9 ч. локално време, а полицията към момента не може да удостовери какво тъкмо се случва. „ Това не е обучение. Затворете вратите, затворете прозорците. Полицията идва към кампуса. Не влизайте в кампуса, в случай че сте на път за там. Повече детайлности ще бъдат обявени “, беше написано на формалната Facebook страница на колежа.

По-късно от пожарната оповестиха, че няма данни за пукотевица или потърпевши. Полицията продължава да претърсва кампуса, оповестява „ Сиатъл таймс “.

Шефът на локалната полиция изясни, че органите на реда ще останат на място до момента в който тече инспекцията. Кампусът се състои от доста здания и претърсването ще отнеме време.

Униформените намерили смутени хора, криещи се в шкафчетата, които били сигурни, че са чули изстрели. За момента, обаче, нищо не удостоверява думите им.

Остава засилено полицейското наличие. И в други региони на полицейския окръг са били подадени сигнали за пукотевица, само че нищо не е било доказано.

Паниката в колежа, намиращ се южно от Ситъл, идва единствено два дни след стрелбата, която изключен възпитаник откри в учебно заведение в щата Флорида. В кървавата кланица починаха 17 деца на възраст от 14 до 18 години.







Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР