„Пълен абсурд” - шест автомобила спукаха гуми на една и

...
„Пълен абсурд” - шест автомобила спукаха гуми на една и
Коментари Харесай

Дупка рекордьор съсипа 6 коли за 10 минути край Костинброд

„ Пълен абсурд” - шест автомобила спукаха гуми на една и съща дупка в рамките единствено на 10 минути. Това се случило край Костинброд.
За това алармираха пострадали, опарили се от дупката рекордьор.




„ Пътят не е ремонтиран повече от 35 години. На въпросния сектор е осъществено по този начин нареченото софтуерно фрезоване. Разглеждали сме доста други възможности за обходни направления, само че няма по какъв начин да се спре движението”, изясни в утринния блок на Нова телевизия инж. Иван Василев от Агенция „ Пътна инфраструктура”.
„ В момента можем да правим отчасти изкърпване на тази дупка, тъй като следва повсеместен ремонт”, разяснява Пламен Симеонов, представител на компанията, която прави ремонт в този пътен сектор.
Очаква се дупката да бъде запълнена в границите на деня. От АПИ приканиха водачите да съблюдават рестриктивните мерки за скорост.

Същевременно очевидци, които пътуват постоянно през 22-километровия сектор от пътя, който се ремонтира, споделят в обществените мрежи недоволството си от бавния ритъм на осъществяваните активност. Те настояват, че след 17 часа и през почивните дни по трасето съвсем не се работи и се съмняват дали ремонтът ще завърши до зимата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР