Пълен абсурд с националния отбор по волейбол. Селекционерът Силвано Пранди

...
Пълен абсурд с националния отбор по волейбол. Селекционерът Силвано Пранди
Коментари Харесай

Странно! Пранди изключи най-опитните за олимпийската квалификация

Пълен парадокс с националния тим по волейбол. Селекционерът Силвано Пранди не включи в състава за олимпийската подготовка шестима от най-опитните ни състезатели - близнаците Валентин и Георги Братоеви, центровете Николай Николов и Теодор Тодоров, диагоналът Николай Учиков и либерото Владислав Иванов, оповестява Нова телевизия.
 България разочарова и в последния си мач от Лигата на нациите @@@

И шестимата волейболисти потвърдиха пред екипа ни, че няма да се разчита на тях за може би най-важното съревнование в четиригодишния цикъл. По информация на Нова играчи от тима са се пробвали да разубедят Пранди да промени решението си, само че италианецът e бил неотстъпчив.
 България - Португалия 1:3 @@@

Братоеви, Николов и Тодоров са четвърти от Олимпиадата в Лондон, имат и четвърти места от европейско състезание и Световна лига. Учиков пък бе главен диагонал на международния шампионат през предходната година в отсъствието на Цветан Соколов. В настоящата групировка на националите единствените с призови класирания от огромни шампионати са Виктор Йосифов, Теодор Салпаров и Светослав Гоцев. След загубата против Сърбия с 0:3 в Пловдив Силвано Пранди се измъкна от въпросите за изваждането на играчите от състава.
 България - Италия 1:3 @@@

" Важно е тези шестима волейболисти, които съм избрал за съответния мач за олимпийската подготовка, да са подготвени, а не какъв брой дълга ще е аварийна пейка ", съобщи Силвано Пранди.
 България разочарова и в последния си мач от Лигата на нациите @@@

Интересно мнение по тематиката изрази и някогашният селекционер Пламен Константинов: " Аз персонално бих употребил всичко най-хубаво, което има България за един подобен шампионат. Бих оставил някои други нюанси, в случай че са личностни или свързани с характерности, като темперамент или нрав, може би малко настрани, с цел да се извлече максимумът, с главната цел да се изведе максимумът и който може да помогне да се класираме за Олимпиада, да помогне ", показа Константинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР