Палеж на два автомобила е бил извършен във Вършец миналата

...
Палеж на два автомобила е бил извършен във Вършец миналата
Коментари Харесай

Гореща нощ! „Ауди“ изгоря като факла, пробваха да запалят и „ГАЗ“-ка

Палеж на два автомобила е бил осъществен във Вършец предходната нощ, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. Жертвите на офанзивата са двама локални младежи.
Престъплението е осъществено към 3 часа на 15 ноември на улица „ Христо Ботев “ №28. Неизвестен пироман залял със запалителна течност лек автомобил „ Ауди А3 “ и драснал клечката. След като колата пламнала, подпалвачът се насочил и към паркирана наоколо „ ГАЗ “-ка. Преди обаче огънят да се разгори злосторникът избягал. Леката кола е изгоряла изцяло, само че товарното возило се разминало единствено с обгорели две гуми.
Автомобилите са благосъстоятелност на двама младежи от курортното градче. „ Ауди “-то е на 23-годишния К.А., а „ ГАЗ “-ката се употребява от брат му Н.А. на 24 години. Те били събудени от пламъците и незабавно подали сигнал на телефон 112. Въпреки напъните им и съдействието на огнеборците обаче не съумели да спасят колата.
На място дошъл и екип на полицията, който направил оглед. Униформените открили, че преди да драсне клечката, подпалвачът свалил акумулатора на „ ГАЗ “-ката. Извършителят се търси, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР