Палавият вятър може да направи куп поразии. Така например преди

...
Палавият вятър може да направи куп поразии. Така например преди
Коментари Харесай

Мъжки вятър повдигна полата на Кейт и настана суматоха СНИМКИ

Палавият вятър може да направи куп пакости. Така да вземем за пример преди време от jenata.blitz.bg споделиха пикантни фотоси, които демонстрираха по какъв начин поривът напразно повдигна роклята на първата дама на Съединени американски щати. Слизайки от аероплан Мелания Тръмп усети силата на природата и за малко не сподели с какво долни дрехи е.

Мъжкият вятър и преди е правил пакости. Заради него дупетата на куп известни дами лъснаха на пока з .

Сега обаче жертва на буйното време стана и херцогинята на Кеймбридж. Вчера красивата брачна половинка на принц Уилям извърши своя втори формален ангажимент за тази седмица, посещавайки работилницата на Националната портретна изложба в лондонската детска болница "Evelina ". Всъщност, Кейт Мидълтън е настойник и на двете организации.



За събитието тя се бе спряла на елегантния костюм от туид в две елементи на "Dolce & Gabanna ", който последно носи преди една година на конференцията за психологично здраве в образованието на Кралската фондация. За да приключи цялостната си визия в този момент, тя се бе спряла на черен чорапогащник, велурени обувки в звук и чифт висящи обеци.

Слизайки от колата си обаче Кейт за малко не се изложи грубо, откакто вятър повдигна полата й.

Горещите фотоси на Мидълтън и повече по тематиката ще може да видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР