Палавата вдовица Виолета от Фермата“ се натиска на селския ерген

...
Палавата вдовица Виолета от Фермата“ се натиска на селския ерген
Коментари Харесай

Мръсни схеми във „Фермата“! Разкриха долната тайна на вдовицата Виолета!

Палавата вдовица Виолета от „ Фермата “ се натиска на селския ерген Яни, тъй като усеща, че тази история може да я добута до финала, безапелационни са почитатели на хитовото риалити на bTV.

В действителния живот градската красавица въобще няма да забележи момче като него. Във фермата обаче ролята на влюбена щяла да й бъде плюс, а Яни щял да продължи да я пази от дуели, доколкото може, изясняват осведомени, представени от Блиц.

Пчеларят е апетитен за един от претендентите с най-големи шансове за премията от 100 000 лв., което в допълнение го качвало в класацията на амбициозната русокоска. Свалката сред тях потегли повърхностно, а селското момче наподобява все по- увлечено по бойната Вили. Тази вечер той даже съумя да пробие и в леглото й и се намести да спи с нея. Както и до момента русокосата красавица не спря да го изкушава, само че в последна сметка не стигна до крайности и го прати да си върви. Физичексата близост между двамата обаче наподобява все по-възможна, защото Яни не стопира сластните си опити и закачки, а вдовицата го пуска все по-близо до себе си.

Той към този момент я предложения на сантиментална вечеря, на която тя отиде без бело. Дали трепетите им са действителни обаче ще стане ясно след приключването на сезона, защото вдовицата среща сериозен отпор от майката на Яни, която не желае снаха с деца. Самият Яни пък не един път е казвал, че нищо чудно във „ Фермата “ да си откри жена.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР