Палавата щерка на покойния журналист Димитър Цонев – Деси продължава

...
Палавата щерка на покойния журналист Димитър Цонев – Деси продължава
Коментари Харесай

Защо Деси Цонева се срамува от любовника си - милионера Явор?

Палавата дъщеря на починалия публицист Димитър Цонев – Деси продължава гневно да отхвърля връзката си с 50-годишния строителен бизнесмен Явор, научи HotArena.

Градската клевета мълви, че точно той е повода, Деси да зареже предходното си гадже Георги Джамов, с който даже бяха сгодени.
Явор бил с много огромни благоприятни условия и обгрижвал Цонева като принцеса, правел и скъпи дарове и даже я подсигурявал с „ джобни “.

За разлика от Джамов баровецът би много закостенял и не желал към връзката му с Деси да се шуми. Това е й повода Цонева да не приказва за него. Близки до Деси споделят, че фотографията, която тя качи в социланите мрежи е точно с Явор, чието лице умишлено е скрила.

Вдовицата на Димитър Цонев харесвала новия мъж до щерка си и била спокойна, че най-сетне е намерила постоянен човек, който да се грижи за нея. Марианa си отдъхнала, откакто Дeси се раздели с брата на някогашния герой и осигурител Димитър Джамов.

Една от аргументите за омразата към Георги Джамов станаха разкритията на Деси, че преди време той е бил ухажор на вуйна й. Приживе Димитър Цонев също е бил срещу тази връзка. Близки до Джамов споделят, че той и до през днешния ден е влюбен в Деси и не изключват опцията двамата още веднъж да се съберат, имайки поради вятърничавия темперамент на Цонева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР