Палавата и кротка на външен вид синоптичка Деси Банова е

...
Палавата и кротка на външен вид синоптичка Деси Банова е
Коментари Харесай

Деси Банова поставила Плевнелиев под чехъл

Палавата и кротка на външен тип синоптичка Деси Банова е сложила под същински чехъл Росен Плевнелиев, издадоха я нейни близки в обществените мрежи, написа БЛИЦ. Пищната русокоска блъснала джакпота откъм финанси с привличането на някогашния президент в ложето си.

От своя страна президентът, който се облизва в очакване на значим пост в Европейската комисия, не щадял средства, с цел да поглези новата си възлюбена. Припомняме, че двамата споделят постелка в баровски столичен комплекс от закрит вид, надалеч от панелните блокове, към които Плевнелиев изпитва омерзение.

Новата световна двойка планува да прекара Новогодишните празници в една от най-екзотичните страни в Латинска Америка, разкриха проектите им техни познати. Не е изключено Плевнелиев да предложения на воаяжа и семейство Иво и Галя Прокопиеви, с които ги свързва гореща дружба от близо десетилетие.

В момента връзката на Плевнелиев е измежду най-обсъжданите в страната и се оказва надалеч по-интересна от обществената му активност, която няма да бъде запомнена с най-малко един заслужен акт в името на България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР