Палавата холандка Ребека Лус, чиято афера с Дейвид Бекъм беше

...
Палавата холандка Ребека Лус, чиято афера с Дейвид Бекъм беше
Коментари Харесай

Любовницата на Бекъм за втори път отвръща на удара

Палавата холандка Ребека Лус, чиято спекулация с Дейвид Бекъм беше съживена от документалния филм за футболиста и брака му с Виктория по „ Нетфликс “, продължава да отвръща на удара. И с съображение – както разяснява тя след откровенията на Бекъм, всички бяха не запомнили тази история отпреди 20 години. Но футболистът, алчен да изкара някой различен милион, я раздуха още веднъж, като хвърли нечистотия върху името на някогашната си държанка.

47-годишната през днешния ден мацка, която живее с двете си деца и брачна половинка си в Норвегия, особено пътува до Острова, с цел да взе участие в утринното „ Добро утро, Британия “.

Ребета Лус показа, че напълно не е била единствената, с която футболистът е кръшкал на жена си Виктория. На празненство за рождения ден на бразилската легенда Роналдо през 2003 година да вземем за пример Бекъм забил знойна испанска моделка.

„ Видях Дейвид да се шушука с красива брюнетка. Заболя ме. После телефонът ми звънна, беше Виктория. Беше смутена, тъй като звънеше на Дейвид, а той не вдигаше. Казах й, че не знам къде е, а тя ми отговори: „ Не затваряй, иди го откри “ – спомня си тя.

„ Влязох в къщата и се качих по стълбите. Там видях защитата на Дейвид пред една врата. Прошепнах им: „ Виктория е! “, тогава един от телохранителите изчезна. Когато се върна, Дейвид беше с него. Видях моделката да лежи на леглото. Побеснях, единствено го погледнах и му споделих: „ Ето, хвани телефона, жена ти се обажда! “.

Ще има ли трети брадва, наточена от Лус особено за Бекъм, следва да разберем. Едно е ясно – холандката не счита да мълчи и непременно желае да измие „ помията “ от името си.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР