Палатков лагер при АМ Тракия, а кметът на Стара Загора

...
Палатков лагер при АМ Тракия, а кметът на Стара Загора
Коментари Харесай

Палатков лагер при АМ Тракия, кметът на Стара Загора не се интересува кой записва и пуска безпроблемно записи на Борисов

Палатков лагер при Автомагистрала „ Тракия ”, а кметът на Стара Загора не се интересува кой записва и пуска безпроблемно записи на Борисов
Явно ще стоим тук безкрайно време. Това обявиха протестиращи от Стара Загора, които се намират малко преди детелината, водеща към Автомагистрала " Тракия ". Те бяха спрени там от полицията още преди 3 дни.
" Институциите единствено си трансферират топката ", безапелационна е една от дамите там, която добави, че протестиращите са подготвени единствено да минат в автопоход по Автомагистрала " Тракия ", т.е. да не я блокират, само че схващане от полицията няма. " Наше главно конституционно право е да минем по път от републиканската пътна мрежа ", включи се и мъж пред Нова телевизия.
" До този миг не съм разговарял с хората там, тъй като пътят е от републиканската пътна мрежа и доколкото знам, полицията се съмнява, че протестиращите ще блокират Автомагистрала " Тракия ". Бих могъл да съм медиатор в разговора и през днешния ден считам да го сторя ", сподели кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Според него, от митингите не трябва да страдат елементарните хора и не би трябвало да има такава ескалация, че да се блокира цялата страна.
Не мисля, че би трябвало да има митинги пред дома на който и да било, добави Тодоров, който е член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която де факто излезе на напред във времето откакто Цветан Цветанов беше заставен да напусне партията.
На въпрос какво би трябвало да се промени в правосъдната система , отговорът беше най-много моралът. На уточняващ въпрос кой няма морал, Тодоров даде образец за пътно-транспортни катастрофи, за които имало единствено условни присъди. " Не можем да кажем, че има проблем на прокуратурата, а в съда няма. Вие можете ли да кажете, че в съда няма проблеми ", попита старозагорският кмет. И видя " политически претенции " що се отнася до недоволството на улицата от основния прокурор Иван Гешев.
По думите на Тодоров, повдигат се обвинявания, вършат се инспекции, имало доста задържани министри, само че му беше припомнено, че единствено един министър е задържан – Нено Димов, при което той се поправи, че имало задържани зам.-министри. Предстоят доста тежки месеци – на икономическа рецесия, здравна рецесия, политическа рецесия, посочи Тодоров. " В политиката няма място за обиди ", сподели кметът на Стара Загора.
" Тъпанар ли е президентът " – на този въпрос Тодоров отговори, че не можело да се разяснява кой какво приказва у дома и не посочи за какво няма инспекция дали записите с гласа, наподобяващ на този на Бойко Борисов, са достоверни . " Всеки у дома приказва в стерилна атмосфера ли ", попита кметът. " Разбира се, че желаеме прокуратурата да направи инспекция (на достоверността на записите и снимките) – да, това е позиция на Изпълнителната комисия ", акцентира Живко Тодоров, съгласно който това е позиция и на премиера Бойко Борисов.
Попитан каква е тази страна, в която министър председателят бива записван по този метод и дали Борисов е подвластен, отговорът беше, че нямало да излизат обществено такива неща, в случай че беше подвластен – щял да бъде заплашван и да извършва, а записите да не излизат. " ", гласеше отговорът на Тодоров. " Всеки политически конкурент би имал интерес (да пусне записите и снимките) ", сподели още той.
За край Тодоров не изключи диалог за смяна на Конституцията. Ето какво е структурираното предложение на една от организациите, които вършат и поддържат митингите – ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР