Палатките на недоволните ще посрещнат депутатите преди заседанието на парламента. След

...
Палатките на недоволните ще посрещнат депутатите преди заседанието на парламента.
След
Коментари Харесай

Протестът на медицинските специалисти се мести пред Народното събрание


Палатките на недоволните ще посрещнат депутатите преди съвещанието на Народното събрание.
След срещата на протестиращите с премиера Бойко Борисов в понеделник бяха разпоредени засилени инспекции във всички лечебни заведения.
Очаква се през днешния ден представители на протестиращите да се срещнат с вътрешния министър Младен Маринов, с цел да подадат съответни сигнали за нарушавания в лечебните заведения.
Сестрите разчитат на продължение на разговора за увеличение на техните хонорари. И настояват, че ще продължат с митинга до угаждане на всичките им претенции.
Междувременно соцлидерът Корнелия Нинова се обърна към медицинските сестри от палатковия лагер, които свиха палатките, откакто се договориха с премиера Бойко Борисов за решаването на проблеми в опазването на здравето и за действителното повишение на заплатите им.
"Уважаеми медицински сестри, още веднъж ви излъгаха. Помните ли тези 50 милиона за заплати, които по-късно се оказаха шест и най-после нито един лев не стигна до вас? Потънаха в увеличената цена на клиничните пътеки. И този път Борисов ви даде обещание още от същото ", предизвести Нинова през Facebook.Източник: БНТ
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР