Палатките, които бяха опънати пред Министерски съвет на 1 март

...
Палатките, които бяха опънати пред Министерски съвет на 1 март
Коментари Харесай

Изчезнаха безследно палатките пред МС. Медицинските сестри и ”Системата ни убива” питат Борисов къде са /видео/

Палатките, които бяха опънати пред Министерски съвет на 1 март от майките на деца с увреждания от ”Системата ни убива ” и от медицински сестри са изчезнали тази нощ. Няма и диря кой и за какво ги е премахнал. За сметка на това палатките пред президентството са непокътнати.
Това оповестиха от " Системата ни убива ".

Припопняме, че в първия ден на март те застанаха на площада пред Министерски съвет с искане за оставката на премиера Бойко Борисов, откакто стана ясно, че контрактуваните промени в обществените закони няма да се спазят от държавното управление.

Със свои претенции и в поддръжка на майките до тях на площада застанаха и медицински сестри.

Тази нощ палатките са изчезнали в незнайна посока и досега никой не споделя по какъв начин, къде и за какво са изметени от площада. Мнозина са уверени, че това е акция на ръководещите откакто майките оповестиха, че ще поддържат митинга, проведен от Мая Манолова на 23 май в събота, който също е против държавното управление и Борисов.

.
Любопитно е, че шатрите и палатките на подкрепящите властта и протестиращи против президентът Румен Радев са непокътнати, макар, че са единствено на метри от тези на майките и медицинските сестри, както се вижда на фотосите.

Майките от " Системата ни убива " се обърнаха персонално с виедообръщение към премиера Борисов. Вижте какво споделят те:

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР