Палачинките винаги са страхотна идея! Златистите палачинки с хрупкава коричка

...
Палачинките винаги са страхотна идея! Златистите палачинки с хрупкава коричка
Коментари Харесай

Палачинки по немски: очарователно ястие за цялото семейство

Палачинките постоянно са страхотна концепция! Златистите палачинки с хрупкава коричка и мек заряд могат да просветлят най-тъжния ден. Вероятно всяка стопанка има своя лична рецепта за това пиршество, само че това не значи, че не си коства да опита нещо друго.

Много се радваме да споделим забавен метод да приготвите очарователните палачинки по немска рецепта. Рецептата не се разграничава доста от тези, с които сме привикнали, само че все пак има някои забавни функционалности. Това пиршество ще се хареса на всеки, който обича пикантните ястия, готви ги и им се любува!

Съставки:

Картофи – 350 грама Лук – 1 брой Сол на усет Индийско орехче – 0,25 ч.л.Пшенично брашно – 10 грамаБакпулвер – 3 грамаЯйце – 1 брой Грис – 1 ч.л.Босилек на усет Олио на усет Кисело мляко – 150 грама Черен пипер (смлян) на усет

Начин на подготвяне:

Обелете картофите, настържете ги на едро ренде, поставете ги в тензух и изцедете излишната течност в бездънен съд. Обелете и настържете лука, смесете го с разрушено яйце. Изсипете сместа при картофите, добавете нарязания босилек, подправките (с изключение на солта), бакпулвера, гриса и брашното. Картофеният сок се прецежда през тензух, с цел да се отървете от течността и да получите нишесте. Прибавете го към картофената маса и разбъркайте добре. Непосредствено преди пържене, прибавете сол. Картофената примес се разстила в тигана в нагорещеното олио благодарение на супена лъжица. Изпържете палачинките от двете страни до златисто. Поставете готовите палачинки върху хартиена салфетка. Направете сос, като смесите киселото мляко с нарязан босилек и черен пипер.

Вижте още: Най-добрата рецепта за саралия на всички времена!

Сервирайте палачинките топли, в случай че желаете, можете да им добавите ободрителен сметанов сос. Не забравяйте да споделите рецептата с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР