паковаш багажа, отправяш се към гарата или летището, или потегляш

...
паковаш багажа, отправяш се към гарата или летището, или потегляш
Коментари Харесай

Без какво не тръгват на път зодиите?

паковаш багажа, отправяш се към гарата или летището, или потегляш със личната си кола, и се отдаваш на завършения. Събирането на багажа и преценяването кое тъкмо ще ти е най-нужно през ваканцията обаче май е най-трудно. Ето и без кое нещо зодиите не потеглят на път.

Овен - Спортни обувки

Независимо къде отиват, Овните имат потребност от адреналин, желаят да са дейни, да се рахождат, да гледат забележителности, да спортуват. Затова постоянно носят със себе си комфортни, спортни обувки.

Телец - Храна

Храната е вяра за Телците. Вземат си обичаните си вкусотийки, с цел да създадат пътуването по-приятно и да не изпитват апетит. Ако пътуват до друга страна, вземат повече лакомства, с цел да имат от обичаната си храна и там.

Близнаци - Смартфон

Някои употребяват пътуванията и екскурзиите, с цел да се дистанцират от технологиите и да си починат от интернет и взимат със себе си единствено остарял модел телефон - за незабавни диалози. Близнаците обаче не обичат това - отбелязват се и качват фотоси от всяко място!

Рак - Дневник

Обичат да преглеждат нови места, само че са си домошари и домът постоянно им липсва. Вземат тайния си дневник със себе си, с цел да изливат тъгата си, да записват усещанията си и да препрочитат случки от предишното, от града, в който живеят.

Лъв - Елегантен тоалет

Независимо къде отиват - на екзотична екскурзия, на бизнес пътешестване, на планина, на посетители на родственици, Лъвовете няма да позволен да вземат единствено елементарни и комфортни облекла. За всеки случай се приготвят с блестящ тоалет, в случай че има късмет за празненство.

Дева - Органайзер/тефтер

Вече са си създали проект какво да посетят или какво би трябвало да свършат, когато дойдат на даденото място - преглеждат проекта, прибавят нови неща, следват го. А и би трябвало бележника им да е с тях, с цел да помнят какви други отговорности имат, когато се приберат.

Везни - Козметика

Везните не могат да тръгнат на път без гримове, най-много козметика за лицето. Знаят, че пътуването може да изсуши кожата им и си носят най-хубавите кремове. Обичат да се грижат за себе си, по тази причина вземат съвсем всякаква козметика със себе си.

Скорпион - Възглавница

Тези зодии обичат да им е комфортно и удобно в транспортното средство, изключително в случай че ги чака дълъг път. Взимат си възглавничка за път и се любуват на гледката.

Стрелец - Книги

Обожават да пътуват! Това са най-вълнуващите им моменти, нямат самообладание да се насладят на приключенията. В транспортното средство четат книги, с цел да се потопят в един подобен авантюристичен свят и времето да мине по-бързо.

Козирог - Лаптоп

Те също желаят да останат свързани със света, като Близнаците. Но си носят преносимия компютър не с цел да се отбелязват, а просто - поради работа. Продължават да работят, даже когато са на отмора, желаят да наблюдават всичко, да си четат имейлите, да научават новините.

Водолей - Камера

Искат да запомнят екскурзията или просто да се снимат с роднините, с цел да имат повече фамилни мемоари. Носят най-добарата камера, с която да създадат професионални фотоси и да уловят всеки миг.

Риби - Слушалки

Докато пътуват, Рибите си почиват. Потапят се в своя свят и мечтаят. За да пренебрегват хората и шума към тях, постоянно са със слушалки. Обожават музиката, не могат без нея. Слушат обичаните си песни и се любуват на гледките.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР