Пакистанските власти обесиха млад мъж, обвинен в изнасилването и убийството

...
Пакистанските власти обесиха млад мъж, обвинен в изнасилването и убийството
Коментари Харесай

Обесиха изверг, изнасилил и убил малко момиче

Пакистанските управляващи обесиха млад мъж, упрекнат в изнасилването и убийството на шестгодишната Зайнаб Ансари, съобщи Би Би Си. Случаят провокира яд в страната и митинги против управляващите и полицията, написа обстоятелства.бг.

Имран Али изнасилил детето през месец януари тази година, след което го умъртвил. Тялото беше открито в сметища на километър от вкъщи на момичето. На изтезанието са участвали бащата на Зайнаб, както и други нейни родственици. По-рано съдът беше издал няколко доживотни присъди на изверга.

Пакистанските служби по-късно откриха, че Имран Али е бил забъркан в полови набези и над други млади девойки. Бащата на Зайнаб – Амин Ансари, съобщи, че е удовлетворен от изтезанието на килъра на щерка му. Той обаче изрази страдание, че управляващите не са излъчили онлайн по малкия екран изтезанието на мъжа.

Убийството на момичето в град Касур докара до всеобщи митинги, при които даже се стигна до съдбовни конфликти сред полицията и стачкуващите. Появи се информация, че Имран Али е бил доближен до полицейски шеф и е взел участие в други полови похищения в района. Близките на убитото момиче настояват, че полицията е бездействала - макар подадения сигнал.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР