Пакистански мюсюлманин живее цял живот с тежък недъг, който усложнява

...
Пакистански мюсюлманин живее цял живот с тежък недъг, който усложнява
Коментари Харесай

 IslamNews: Мюсюлманин страда от жестока аномалия, но не губи вяра във Всевишния

Пакистански мохамеданин живее цялостен живот с тежък кусур, който усложнява неимоверно отговорностите му по грижите за фамилията, само че той не губи религия във Всевишния. 70-годишният гражданин на Карачи Ашрафудин страда от макродактилия - вродена форма на гигантизма. Неговите китки и длани имат голям деформиран тип, който постоянно плаши минувачите и му пречи да се откри на непрекъсната работа, оповестява IslamNews, като се базира на The Daily Mail.

По-рано Ашрафудин се трудил на най-различни работи, в това число и сервитьор, до момента в който ръцете му не почнали да нервират посетителите. " Започнаха да ми се подгриават всеки ден и усещах презрителни погледи ", споделя той.

Пакистанецът обаче не се предава и продължава да си търси работа, защото би трябвало да храни 4 деца, най-малкото от които е едвам на годинка и половина. Но през последните време Ашрафудин е заставен да живее най-вече от лепта, защото ръцете неприятно го слушат и доста го болят.

Независимо от това Ашрафудин съхранява религия в Аллах и уповава на вярата, че той ще му даде опция да усъвършенства живото на фамилията си. " Моля се на Господ в един прелестен ден всичко с мен да стане добре. Мечтая да имам магазин, в който да се трудят жена ми децата, само че към този момент това са единствено фантазии ", споделя жителят на Карачи.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР