Пакистанецът Ахмед Хан стана известен по целия свят със способността

...
Пакистанецът Ахмед Хан стана известен по целия свят със способността
Коментари Харесай

Шокиращо и изумително! Откриха най-опуления в света младеж!

Пакистанецът Ахмед Хан стана прочут по целия свят със способността си съвсем да си изважда очите от очните ябълки и да се опулва по отблъскващ метод. Момчето счита с гения си да влезе в Книгата на върховете на Гинес, шише в. " Дейли Мейл ".

Юношата от град Лахор признава, че е разкрил своя гений до момента в който гледал анимацията " Том и Джери ". В един от епизодите очите на котето Том изскачат отвън орбитите след удар по гърба. 16-годишния Ган опитва да повтори трика: той си натиснал клепачите и очите му безусловно изскочили. " Първоначално си помислих, че си повредих очите, само че по-късно разбрах, че не съм им нанесъл никакви контузии ", изяснява той.

Видеото, в което Хан си опулва очите, стана шлагер в мрежата. Той няколко пъти към този момент е канен в телевизионни излъчвания, където го назовават най-опуленото момче в света. По думите на Хан, него към този момент го разпознават на улицата и постоянно го молят за селфи. Но има и такива, които се плашат от неговите качества. Хан признава, че той постоянно е заобикалян от свои съученици и връстници.
Младият пакистанец не има намерение да върви на очен доктор: " Господ ми е дал тази дарба, по тази причина съм уверен, че той ще се погрижи за моите очи ".

В проектите на младежа влиза счупването на върха на Гинес за опулване на очи, който сега е държан от Ким Гудман.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР