Пакистан е свалил два индийски военни самолета в своето въздушно

...
Пакистан е свалил два индийски военни самолета в своето въздушно
Коментари Харесай

Пакистан свали два военни самолета на Индия във въздушното си пространство

Пакистан е свалил два индийски военни самолета в своето въздушно пространство, като един индийски водач е бил покорен, оповестиха от пакистанската войска, представени от международните информационни организации, написа news.bg. 

``
реклама

От пресслужбата на въоръжените сили на Пакистан прецизираха, че " изтребители на военновъздушните сили на Индия нарушиха въздушното пространство на страната ". 

Генерал-майор Асиф Гафур посочи, че един от индийските самолети е паднал в пакистанската част на противоречивата сред Индия и Пакистан област Кашмир, а другият - в следената от Индия част на региона. 

Говорителят на индийските военновъздушни сили в Ню Делхи е отбелязал, че няма информация по отношение на изказванията на Пакистан. 

Индия и Пакистан са едни от дребното страни в света, които разполагат с нуклеарни оръжия.

По-рано от индийското външно министерство настояха, че ударите против лагери на екстремисти, нанесени от индийските военновъздушни сили в Кашмир, са били безусловно нужни. 

По-рано през днешния ден изтребители на индийските военновъздушни сили са прихванали минимум три пакистански военни самолета, откакто са навлезли в индийското въздушно пространство над Кашмир, оповестиха индийските управляващи.

Това става ден след индийски въздушен рейд в Пакистан в региона на границата, разделяща Индия и Пакистан в Кашмир. 

В подтекста на нахлуването на пакистански военни самолети, индийските управляващи са затворили интернационалното летище " Шейх ал Алам " в град Сринагар в Кашмир, прецизираха от локалната полиция пред " Ройтерс ".

Също през днешния ден аероплан на индийските военновъздушни сили се е разрушил в Кашмир, при което са починали двамата водачи и граждански човек, оповестиха локалните управляващи. Засега не е ясно дали случаят е обвързван с прихващането на пакистанските самолети.

Някои индийски медии означиха, че самолетът се е разрушил, до момента в който е летял до авиобаза поради техническа нередовност.
Във вторник индийски военни самолети навлязоха в пакистанското въздушно пространство, с цел да ударят подготвителен лагер на терористи, виновни за самоубийствения атентат против индийски бойци, който беше осъществен преди две седмици.

Пакистан осъди този ход, акцентирайки, че се резервира правото да отговори на нахлуването във време и място по собствен избор.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР