Пакетът от икономически мерки на стойност 750 млрд. евро, който

...
Пакетът от икономически мерки на стойност 750 млрд. евро, който
Коментари Харесай

Германия: пакетът от 750 милиарда евро е само първата стъпка в борбата с кризата

Пакетът от стопански ограничения на стойност 750 милиарда евро, който немското държавно управление разгласи през вчерашния ден, е единствено първата стъпка в битката с рецесията, предизвикана от ковид. Това съобщи през днешния ден министърът на стопанската система Петер Алтмайер, представен от Ройтерс.

Ако ковид не си отиде до лятото

Федералното държавно управление ясно показва, че за нас този пакет от ограничения е единствено първата стъпка, съобщи Алтмайер на конференция.

Знаем, че при въвеждането (на ограниченията - бел. ред.) времето е от първостепенна значимост. Искаме да подсигуряваме, че помощта идва допустимо най-бързо, добави той.

Финансовият министър Олаф Шолц е подготвен да създаде набор от стумулиращи ограничения за след рецесията, само че полемиките измежду министрите по този въпрос към момента са в доста ранен стадий, уточни през днешния ден източник на Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2200  Египет вкарва двуседмичен полицейски час от 19 до 6 ч. като мярка против ковид Египет вкарва двуседмичен полицейски час от 19 до 6 ч. като мярка против ковид  Румъния не разрешава на хората над 65 години да излизат от къщи Румъния не разрешава на хората над 65 години да излизат от къщи  Николов разкри какво е положението на болните бургазлии Николов разкри какво е положението на болните бургазлии
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР