Пакетът „Мобилност“ не бе приет благодарение на българските евродепутати. Ние,

...
Пакетът „Мобилност“ не бе приет благодарение на българските евродепутати. Ние,
Коментари Харесай

Андрей Новаков в Доспат: Никой не е правил толкова много за България колкото ГЕРБ и затова заслужаваме да сме победители на изборите

Пакетът „ Мобилност “ не бе признат с помощта на българските евродепутати. Ние, от ГЕРБ, постоянно сме били виновни и не сме изпускали самолета си.

Това сподели претендентът за евродепутат Андрей Новаков по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Доспат, оповестиха от пресцентъра на партията. Заедно с него в срещата участваха претендентите за членове на Екологичен потенциал Асим Адемов и Марин Захариев, а също по този начин някогашният евродепутат Владимир Уручев, ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова, регионалният началник на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов. Новаков посочи, че за България никой в никакъв случай не е направил повече, в сравнение с ГЕРБ - и по тази причина партията би трябвало да е първа политическа мощ на вота.



Асим Адемов благодари на партия ГЕРБ, че му е дала опция през последните две години да бъде от нейния тим в Европейския парламент. „ Дадохме своя принос в Европа да се чува гласът на България. Бойко Борисов е с голям престиж в Европейски Съюз. Еврокомисарят ни е извънредно авторитетна персона. Имах опцията да работя с прелестни сътрудници. Шестимата бяхме един обединен тим “, означи Адемов.



„ Имаме доста достижения във всички области. Но аз като преподавател с горделивост мога да кажа – невиждани вложения в областта на образованието бяха направени от държавното управление на Бойко Борисов “, уточни Асим Адемов.

Според Марин Захариев още с влизането в града се вижда, че европейските средства са достигнали до Доспат. „ Трябва гордо да покажем това, което сме постигнали и не би трябвало да предаваме шампионата на Българска социалистическа партия. Сега е моментът да покажем, че сме с спечелилите, да създадем и генерална подготовка за локалния избор есента “, сподели Захариев.



„ Радвам се, че предавам щафетата на най-силния тим. Уверен съм, че на 26 май ще се поздравим с успеха “, акцентира някогашният евродепутат Владимир Уручев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР