Пакет от близо милиард и половина ще влезе в помощ

...
Пакет от близо милиард и половина ще влезе в помощ
Коментари Харесай

Кирил Петков: Пакет от близо 1,5 млрд. лв. в помощ на бизнеса и ЕРП-тата

Пакет от близо милиард и половина ще влезе в помощ на бизнесите и на ЕРП-тата, с цел да няма дисбалансиси. Това заяви в предаването " Неделя 150 " на БНР министър председателят Кирил Петков.

Според него мантрата, че като падне мораториума, цените ще скочат до небето - е агитация. Той разяснява и декларацията от парламентарната естрада на ръководещите с искане за оставката на основния прокурор Иван Гешев.

" Много от хората, които гласоподаваха за " Продължаваме промяната ", чакаха по-бързи промени. Това, което се случи в петък демонстрира, че вятърът на смяната е тук. Уважаваме разделянето на управляващите, само че тази декларация е ясна поръчка, че ние осъзнаваме, че прокуратурата не си е свършила добре работата и господин Гешев към този момент няма доверието на огромната част от обществото. Ние по тази причина бяхме определени, с цел да създадем законовите промени, с цел да има по-голямо равнище на правдивост в обществото. ДАНС си свърши доста добре работата и лиши позволява на Цацаров. ", сподели Петков по БНР.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР