Пак идва онова време от годината, в което започваме да

...
Пак идва онова време от годината, в което започваме да
Коментари Харесай

Какво трябва да си пожелае всяка зодия през 2021 г., за да ѝ се сбъдне желанието?

Пак идва това време от годината, в което започваме да си вършим проекти за идната, като най-често започваме с новогодишните си обещания. Със сигурност тази година ще бъдат много по-скромни, защото, в случай че има нещо, на което ни научи 2020 година, то е да не си вършим проекти. 

Виж още: Доходите през последваща година: каква ще бъде 2021 година във финансов проект за зодиите

Затова и този път се обръщаме към звездите, с цел да забележим на какво е най- " несъмнено " да заложим, когато правиш новогодишните обещания към себе си. А какво предлагат те?

Овен: Избирайте умно борбите си

Вие и вашият огнен знак не се страхувате от спорове и това не постоянно е нещо неприятно. Проблемите обаче се появяват, когато става въпрос за вашата връзка и имате конфликт с колегата си. Вие рядко отстъпвате, а компромисът е нещо, което най-често вършат другите към вас. Но тази година приемете, че не всичко е съревнование и няма потребност да се потвърждавате пред всеки. Това ще ви облекчи доста. 

Телец: Следвайте професионалните си упоритости

Вие по принцип не обичате смяната, само че този път ще е в действителност за положително. През новата година ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт, когато приказваме за професионалните ви задължения. Може би става въпрос за по-висока позиция, а може би за промяна на сферата. При всички положения обаче новата ви позиция ще ви донесе благополучие. Затова не отлагайте, не се колебайте - бъдещето е в ръцете ви!

Виж още: Ето кои са зодиите, които ще забогатеят през 2021 година

Близнаци: Научете нов език

Вие по природа сте любопитни и обичате да учите нови неща. Въпреки това от време на време ви липсва малко самочувствие и даже увереност, с цел да извършите даже такава крачка. През 2021 година е време да разчупите езика си. Запишете се на курс по непознат език, ще се изненадате какъв брой ще ви хареса! А и да не забравяме, че все в миналото още веднъж ще стартираме да можем да пътуваме. 

Рак: Работете върху себе си

Вие знаете, че е време да си обърнете внимание. През цялата 2020 година намирахте време за другите, а за себе си по този начин и не успяхте. Тази година поработете върху себе си. Усетете какво ви е нужно - дали ще работите върху прочувствената си мощ, върху независимостта си или просто ще се научите да слагате себе си за приоритет. Изборът е в ръцете ви, благи Раци!

Виж още: Новата 2021 година ще бъде невероятна за тези три зодии

Лъв: Поглезете се!

Вие постоянно тичате нанякъде и желаете да угодите на всички - на деца, родственици, другари, съседи, сътрудници... А време за вас по кое време? Е, през 2021 година явно! Въпреки че няма нищо несъмнено, е редно да си обещаете да намирате повече време да се глезите - масаж, спорт, курсове, пътешестване... Изборът е ваш, само че не го отлагайте, а сложете своя интерес преди всичко.

Дева: Почивайте си повече!

Мили Деви, през 2021 година не би трябвало да допускате толкоз доста хора да ви крадат от силата и да ви досаждат. Знаем, че имате високи стандарти и измежду тях е отношението към другите, само че е време да осъзнаете, че не може да се извърши всичко и постоянно. Бъдете по-малко сериозни и се научете да казвате " не ". Така ще имате по-малко стрес в живота си и ще се почувствате по-щастливи и свободни.

Виж още: За всеки по нещо: кои са най-хубавите качества на зодиите

Везни: Научете се на организация

Вие също сте измежду хората, които обичат да оказват помощ, само че до момента в който свършите обещаното на другите, не остава време за вас самите. За хората, които обичате, пък напълно. Колко постоянно се случваше тази година да се приберете изтощени и без сили да обърнете внимание на обичаните хора? Твърде постоянно, нали? През 2021 година е време да се научите да организирате по-добре дилемите си и да ги степенувате по значимост.

Скорпион: Работете крепко

Обичате да драматизирате всяка обстановка, само че е време да осъзнаете, че това не ви носи никакви дивиденти. Ако желаете да постигнете персоналните си цели, би трябвало да запретнете ръкави и да поработите в действителност крепко и без недоволства, с цел да получите това, за което желаете. Тази година общо взето ще бъде, каквато сами си я извършите. 

Виж още: Те се славят като най-големите хубавици измежду зодиите

Стрелец: Пестете пари

Вие обичате да карате хората към вас да се усмихвате. Щедри сте и знаете по какъв начин да зарадвате всеки. Въпреки това за вас не остава съвсем нищо. През 2021 година би трябвало да се научите да пестите, с цел да имате в действителност това, за което постоянно сте мечтали. Спрете да отлагате, с цел да сбъдвате непознати фантазии!

Козирог: Започнете собствен бизнес

Вие сте проведени хора, които държат извънредно доста на работата си. Но когато се сблъсквате с безнаказаност, небрежност и липса на работна нравственос, това ви побърква. Затова идва времето на вашето нещо, с което ще установите всички правила, за които мечтаете. Въпрос на време е да създадете собствен бизнес, имате всичко, с които ще съумеете. 

Водолей: Впрегнете своята креативност

Вие имате въображение, за което мнозина могат да ви завиждат. Въпросът обаче е защо го ползвате и дали го развивате? Запишете се на някакви курсове, на които ще да разкриете капацитета си. Кой знае, може за в бъдеще тези ви способности да се трансфорат в добър източник за странични, а за какво не и за съществени приходи.

Риби: Борете се за фантазиите си!

Вие обичате да угаждате на хората към вас, само че те много постоянно ви разочароват. Същевременно вие сте представителите на най-чувствителната зодия и рядко забравяте това, което са ви споделили или сторили. Затова през новата година би трябвало да работите крепко върху това да не обръщате внимание непознатото мнение.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР