Пак драми във Фермата. Йордан обясни целта на предизвикателството да

...
Пак драми във Фермата. Йордан обясни целта на предизвикателството да
Коментари Харесай

Петър към Данчо: Нищо не постигна с тази провокация, постъпи като демагог

 Пак драми във " Фермата ". Йордан изясни задачата на предизвикването да отнеме багажа на групата и Даяна и Петър да са вързани един за различен. Това предизвика Петър да показа пред всички мнението си.

“Нищо не се реализира с тази провокация по простата причина, че взимаш някакво решение като демагог, а не като водач. Аз съм екипен състезател и съм супер процедурен. Аз поех уговорката 48 часа да съм вързан за Даяна, с цел да може да се върне багажа на останалите и да ги облека. За мен това не беше предизвикателство - не беше рационално, не беше дейно. Не считам, че някакво обръщение задаваме по този метод. Аз бих ти отправил и аз едно предизвикателство. Аз персонално няма да влизам в кухнята. Аз облякох хората, ти ги нахрани! ", сподели пред всички Петър.

Поредно предизвикателство нагорещи пристрастеностите измежду фермерите поради обстоятелството, че към този момент повече от 3 месеца те са надалеч от фамилиите и околните си.

Участниците отговаряха на въпроси, свързани с престоя им в стопанството. Всеки, който даваше верен отговор, имаше право да отреже част от въже, за което е вързан камък. След три прерязвания, камъкът счупваше череп, който съставлява съответен участник. Черепът на Мария остана недокоснат и по този начин тя завоюва видеоразговор с околните си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР