Падналият от втория етаж на благоевградски театър актьор вече става

...
Падналият от втория етаж на благоевградски театър актьор вече става
Коментари Харесай

Теодор Куков ще лежи още месец в болница! Извадиха му хематомите с две операции

Падналият от втория етаж на благоевградски спектакъл артист към този момент става от болничното легло, разбра HotArena.

33-годишният Теодор Куков, който преди седмица се претърколи през парапет във фоайето и след летеж близо 4 метра пукна черепа си, се възвръща сполучливо, оповестиха от Окръжна болница „ Света Анна “ – София.

Благодарение на младия лекарски екип от отделението по неврохирургия, управителен от доктор Алиоски, в някогашната Окръжна болница, която в този момент се назовава УМБАЛ „ Света Анна “, Теодор се възвръща доста добре. След 2 сполучливи интервенции хематомите му са отстранени, той към този момент става от леглото и се разхожда “, сподели за „ Телеграф “ близката му другарка Симона Любомирова, която е и пиарка на благоевградския трагичен спектакъл „ Никола Вапцаров “.

„ Майка му и сестра му са непрекъснато до него и всички се надяваме доста скоро той да се върне здрав на сцената “, добави Симона.

Нелепият случай се случи на коктейла след премиерата на „ Портретът на Дориан Грей “ на 11 март. Все още не е ясно дали Куков ще може да взе участие на идващите министър председатели на 29 март и на 2 април, ще бъде ли открит негов заместител или просто ще бъдат отсрочени до цялостното му възстановяване…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР