Падналият Киро с господарката Лена-на-Киро-и-Миро са в тотална истерия! Тя

...
Падналият Киро с господарката Лена-на-Киро-и-Миро са в тотална истерия! Тя
Коментари Харесай

Киро и Лена са в тотална истерия – чакат отмъщение. Херо Мустафа разбра за интригата им,

Падналият Киро с господарката Лена-на-Киро-и-Миро са в тотална нервност! Тя е схванала за тайната им конспирация и в цялостен шок чакат нейното възмездие, което може да ги съсипе.

Какво става?
Тя е Херо Мустафа, която е научила за измяната на Кирил Петков и Лена Бориславова! Ще ви кажа какво…

Да напомним. Посланичката на Съединени американски щати и президентът Румен Радев, през есента на 2021 година, изиграха ролята на кръстници на плана “Продължаваме смяната ”, до момента в който той бързо се трансформира в плана “Пълен неуспех ”. И подвигнаха ръце от просто Киро. Снеха политическо доверие, по този начин да се каже.

Президентът Румен Радев дори назова бандата на подменкаджиите “шарлатани ”, а покупко-продажбите с предателите от “Има подобен народ ” – “търгашество ”.

Отчаян и злобен, поради неналичието на поддръжка от президентството и от “Козяк ”, Кирил Петков е изпратил сигнал против дипломат Херо Мустафа до Държавния департамент на Съединени американски щати. Най-бързо пропадналият министър председател в историята на България, се е оплакал яростно, че не получава задоволително поддръжка от американското посолство в София. Кирил Петков разчитал, че Херо Мустафа ще натисне Бойко Борисов, тъй че да го склонѝ народни представители от ГЕРБ-СДС да не поддържат вота на съмнение или да заиграят с кворума, с цел да оцелее държавното управление. Соросоидни проводници даже са се опитвали да сплашат Бойко Борисов, че може да се озове във втори лист “Магнитски ” със наказания от Държавния департамент на Съединени американски щати, в случай че не е отстъпчив – това спекулативно беше разказвано на публицисти и политолози. Оказа се на ниска цена фалшив и въздух под налягане: цяла България видя топлите връзки на Херо Мустафа и Бойко Борисов на формалното празненство по случай националния празник на Съединени американски щати. Според достоверни източници, водачът на ГЕРБ е бил единственият посетител, позволен да влезе с автомобила си оттатък бариерата. Като му докладвали за това по телефона, министър председателят в оставка Кирил Петков буен и наредил на кортежа на НСО да направи завой и да го върнат назад в Министерски съвет.

Още по време на формалната аудиенция на помощник-държавния секретар на Съединени американски щати Карън Донфрийд в България, на 18 май, е станало ясно, че администрацията на президента Байдън гледа на водача на ГЕРБ Бойко Борисов като на стратегически сътрудник.

Междувременно, разкритията за подмолните покупко-продажби на премиера Кирил Петков със спортния министър Радостин Василев и мини-групата на отцепниците от “Има подобен народ ”, за опитите за покупко-продажба на депутати от “Възраждане ”, са дискредитирали “Продължаваме смяната ” във Вашингтон. Масло в огъня е наляло разкритието на ПИК и “Труд ”, че двойният палач и нарко-дилър Георги Семерджиев е в основата на организацията за специфични доставки в Министерски съвет, наречени “пици с кристали ”, по прилика с нова дизайнерска дрога. Съмненията бяха подсилени от вътрешен чат на Има Такъв Народ, от 9 април, в който спортният министър Радостин Василев написа: “При тест за опиати в Министерски съвет, най-малко 5,6 изгарят ”, а напусналата Народното събрание в сряда депутатка от Има Такъв Народ Виктория Василева назовава министъра на културата Атанас Атанасов: “малко дрогирано ла@но… ” (скрийн-шот на упоменатия чат, който аз имам, беше оповестен от ПИК и 5Gmedia на 14 юли).

Панически вкопчените във властта Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер, които назовавам триото: Клоунът-Хищникът-Ковчежникът, са подготвени на всичко. Прибързаните социологически внушения единствено изиграха противоположен резултат – рационалните хора прозряха следващата машинация: да се покаже, че Политическа партия и Демократична България вървят самоуверено и самонадеяно към избори. Да, де, само че това въобще не е по този начин! Вкопчили са се в третия мандат като удавник за сламка! Но и тази вяра ще се изпари скоро.

Защо Клоунът-Хищникът-Ковчежникът заливат медиите с пиар клишета от най-долнопробен тип и командироват в телевизиинните студиа своите остриета плюс марионетката Руди, спортният министър, който плаши гаргите, че може да стане вътрешен министър?! Защото осъзнават, че в 48-я парламент няма да имат повече от 45-48 депутати. Поради това просветление, тримата привилегировани предатели от четата на Слави: Радостин Василев, Георги Георгиев и Николай Радулов, са били известени, че нямат място в предизборните листи на “Продължаваме смяната ”, което ги накара да разгласят собствен план за гражданско придвижване ( “гладна кокошка просо̀ сънува ”).

Политическа партия и Демократична България към този момент са в навечерието на братоубийствена война, тъй като Христо Иванов (приятелят на олигарсите Иво Прокопиев и Пламен Бобоков) желае най-малко 10-12 избираеми места, което е съвсем двойно на електоралната тежест на Демократична България. След като вкарат всичките си фрагменти, избирани по полов и другарски принцип и като скрият в Народното събрание (заради имунитета!), околните си съратници във властта, за регионалните координатори остават доста малко варианти – това поражда голямо напрежение по места̀, с което Кики и баща му кара Петко не могат да се оправят.

… А, да не пропусна на финала… отвратената от доноса на Кирил Петков Херо Мустафа си е удължила с още малко мандата в София. Забавно, а?!

От персоналния блог на журналистката Соня Колтуклиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР