Паднали знаци на полянка до пешеходка пътека. За тази ситуация

...
Паднали знаци на полянка до пешеходка пътека. За тази ситуация
Коментари Харесай

Полегнали знаци край пътека разсмяха столичани, но смешно ли е? СНИМКИ

Паднали знаци на полянка до пешеходка пътека. За тази обстановка алармира мъж в мрежата. Случката е разгласена в мрежата, а Борис А. твърди, че никой не подвига пътния справочник към този момент пет дни.
" От пет дни е паднал и никой не си го познава! ", написа Борис А. На земята са се озовали знак, оказващ съществуването на пешеходна пътека и подобен, припомнящ трамвайното преимущество. На един от тях има и дребна фотоволтаична система. Не е ясна повода, поради която металните структури са били изтръгнати. Някои жители считат, че отговорен е мощният вятър, който нанесе не малко вреди през предходната седмици. Други смятат, че сходни изявления са непотребни, тъй като мястото на такива сигнали е до виновните институции. Не липсват и столичани, които гледат на станалото от занимателната страна. Някои от тях си харесаха металните тръби за разнообразни цели, а други заливат с смешки мъжа, споделил за случката. Те даже го винят, че не е споделил за станалото в първия вероятен ден.

  Бдителни хора разкриват и една от вероятните аргументи за станалото. Те настояват, че основите на едни от знаците са плитки, което го е направило нестабилен. Вижте част от мненията:  " Къде е това,да си наберем фотоволтаичната система? ", пита на смешка Иван Н.  " На мен ми би трябвало тръбата, че да махна гърнетата на колата най-сетне, в случай че са налични двете, ще я върша с двуцевка ", прибавя Красен П.  " Като поставям колчета употребявам камъни и трошляк. С този постен разтвор и с тая плитка шапка, на всеки бриз знакът ще е долу. Или се цели повечко ремонт на ремонтите? ", написа Димитър Т.

  " Ти си отговорен. Отговорните за тази работа чакат сигнал във Facebook група, а ти с няколко дни забавяне го подаде ", написа Светозар Н.  " Полегнал е. Зимен сън! ", прибавя Методи С. Припомняме, че предходната седмица селен вятър сътвори главоболия в София, а и в доста други градове. В столицата поривите събориха изолацията на 45 ОУ " Константин Величков ". Появиха се и голям брой сигнали за паднали дървета и клони, счупени стъкла. Мазилка на блок падна и във Враца. Но в Пловдив бе най-сериозният случай. На 19 януари дърво се стовари върху скамейка, на която седяха няколко деца. Четири от тях бяха признати в болница, а едно от девойките бе потърпевшо съществено.

 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР