Паднала скална маса в Прохода на Републиката, в района на

...
Паднала скална маса в Прохода на Републиката, в района на
Коментари Харесай

Паднала скална маса затвори временно прохода на Републиката -

Паднала скална маса в Прохода на Републиката, в региона на разклона за с. Войнежа, затруднява прекосяването на коли, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново.

След разчистване на скалните парчета проходът бе отворен. Заради изобилните превалявания от дъжд през днешния ден паднали камъни и клони затрудняват придвижването и по пътя Велико Търново - Горна Оряховица през Арбанаси.

Вече е разчистено пътното платно сред селата Козловец и Царевец в Свищовско където кална маса до скоро също затрудняваше придвижването.

Вятър със скорост 72 километра в час е минал над Силистра, демонстрира информация от метеорологичната обсерватория.

Разразила се е гръмотевична стихия с дъжд от 15 литра на квадратен метър. През последните две денонощия преваляванията са към 25 литра на квадратен метър.

Съобщава се за паднали дървета и клони. Според дежурните в Областно пътно ръководство по пътя от Силистра за Русе има пропаднал пътен сектор, само че детайлности не се оповестяват. За паднали значителни превалявания оповестяват и от Ситовската и Главинишката община на Силистренска област.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР