Паднах върху всички в автобуса и това ме спаси. Това

...
Паднах върху всички в автобуса и това ме спаси. Това
Коментари Харесай

Една от оцелелите при катастрофата край Своге: Паднах върху всички и това ме спаси

Паднах върху всички в рейса и това ме избави. Това сподели пред „ Труд “ Лидия Филипова от с. Войнеговци. Тя е най-леко ранената и първата изписана след трагичната злополука край Своге, при която починаха 17 души.
 img_1755  Лидия Филипова от Войняговци, първата изписана жена от потърпевшите край Своге  Лидия Филипова от Войняговци, първата изписана жена от потърпевшите край Своге  Любимото домашно коте се радва на стопанката, оживяла в страшната злополука.  Лидия Филипова от Войняговци, първата изписана жена от потърпевшите край Своге
„ Валеше дъжд, не мога да кажа какъв брой мощно. Бях на 4-та седалка зад шофоьора най-отляво до прозореца. След Своге на завоя усетих като че ли гумата попадна в дупка или подскочи. Инстинктивно усетих страшното. Хванах се за седалката пред мен и затворих очи. Усетих, че автобусът пропада и се върти на една страна. Когато спря, бях най-отгоре и по тази причина оцелях. Не съм губила схващане. Отворих очи, гледката беше страшна. Шофьорът се мъчеше да извади хората, само че пристигнаха пожарникари и го стопираха.

Смята, че преди да търсят виновност от водача, отговорност би трябвало да поемат други. „ Вярвам в господ, той ме закриля. Вече на всеки 25 август ще върша курбан и тогава ще чествам рождения си ден, вместо на 25 май, тъй като пребивавам втори живот. “, зарича се избавилата се жена.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР