Пади Макгинес отделя време от предстоящите бракоразводни процедури, като се

...
Пади Макгинес отделя време от предстоящите бракоразводни процедури, като се
Коментари Харесай

Пади Макгинес си почива от тежкия бракоразводен процес, докато се наслаждава на луксозно пътуване до Дубай

Пади Макгинес отделя време от идните бракоразводни процедури, като се грее на слънце в Дубай преди стартирането на стартирането на неговия подправен документален филм, който ще даде друго виждане за раздялата му с Кристин Макгинес.

Комикът мълчи в обществените медии през последните седмици, само че се извини на почитателите си за своето „ радио безмълвие “ през това време, като показа фотоси, на които се вижда по какъв начин попива лъчите, с бира в ръка, надалеч от зимния сняг в североизточната част на Англия, където живее.

Пади сигурно се увери, че е свалил равнищата на стрес през петте си дни в Дубай, като разгласява фотография на той релаксира в плувен басейн, до момента в който различен му демонстрира, че стои с другар, държейки кутия бира, а силуетът на Дубай се издига зад тях.

Подписвайки фотосите, Пади написа в Instagram: „ Извинявам се за мълчанието на радиото, само че преди малко се върнах от 5 дни на зимно слънце в Дубай!!! Очаквайте цялостния отчет скоро, само че беше ужасно! “ Той беше посрещнат с мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР