падателят на Черно море Исмаил Иса остана изключително щастлив след

...
падателят на Черно море Исмаил Иса остана изключително щастлив след
Коментари Харесай

Иса стана Играч на мача и обяви: По-щастлив съм, че взехме трите точки, а не че вкарах

падателят на Черно море Исмаил Иса остана извънредно благополучен след успеха над Локомотив Пловдив. Това беше негов дебют с екипа на варненци, който той ознаменува с значим гол, с който резултатът стана 2:1, откакто преди този момент беше 0:1.

" Дано продължаваме по този начин и в другите мачове, като за първа борба се представихме на равнище. Показахме играта си, въпреки че още е първи мач, не сме привикнали, а и има и нови момчета. Първото полувреме не бяхме на равнище, само че след почивката бяхме съсредоточени и можехме да вкараме даже още попадения ", съобщи Иса пред DIEMA SPORT, откакто получи шампанското за Играч на мача.

" По-щастлив съм, че взехме трите точки, а не че вкарах. По-важно е, че е дебют с три точки. Не съм го упражнявал ситуацията при гола, просто знаех, че съм покрай вратата, желаех да удрям мощно по земя и по този начин стана попадението ", съобщи той във връзка гола си и разкри, че към този момент се усеща в свои води на " Тича " и се надява на нова повиквателна за националния тим.

" Познавам момчетата, единствено новите не ги знаех, само че към този момент привиквам и нямам проблеми. С Илиан Илиев се познавам от по-рано, тъй че е добре. Надявам се на нова повиквателна за националния тим, има още много време до идващите мачове, в случай че се представям добре, ще получа повиквателна. Всичко зависи от мен ", приключи Исмаил Иса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР