Падащият в съня зъб плаши мнозина хора. И нормално -

...
Падащият в съня зъб плаши мнозина хора. И нормално -
Коментари Харесай

Версията на психолозите: Какво всъщност означава загубата на зъб насън

Падащият в съня зъб плаши мнозина хора. И обикновено - всеки съновник ще ви каже от страшни, по-страшни неща по тематиката. 

Но в действителност сънищата, свързани със зъби, са в действителност много чести. Болка в зъба, клатещ се зъб, негоден зъб или падащ зъб. И психолозите имат много по-логично и рационално пояснение на тези сънища. 

Проучване демонстрира, че цели 39% от хората са сънували, че им пада зъб. Затова идва и въпросът: за какво толкоз постоянно сънуваме това нещо? Какво значи това? Ето някои вероятни аргументи съгласно психолозите:

1. Чувствате се депресирани

Емоционалните проблеми нескрито постоянно се демонстрират като сън, обвързван с физически проблем. Психолозите поучават нещо тривиално - бъдете по-твърди.

2. Яд ви е

Падащият зъб постоянно символизира думите, които излизат от устата ви. Най-често се е случило нещо нескрито - скандал или спор, в който не сте удовлетворени от вашето показване.-->
 кошмари iStock/Getty Images
3. Притеснявате се от външния си тип

Здравите зъби постоянно са свързани с атрактивен външен тип. Ако ви липсва самонадеяност, когато приказваме за външния тип, е доста евентуално през нощта този проблем да се " материализира " по този метод. 

4. Чакат ви значими решения

Понякога смяната по този начин идва в съня ни съгласно специалистите. Ако тези решения ви дебнат и в съня ви, поговорете със експерт.

5. Имате финансови терзания

Чувството за финансова неустановеност постоянно се демонстрира под формата на проблем със зъбите в съня.
 сън iStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР