Пъбовете трябва да започнат да сервират повече безалкохолни наливни напитки,

...
Пъбовете трябва да започнат да сервират повече безалкохолни наливни напитки,
Коментари Харесай

Кръчмите трябва да сервират наливна безалкохолна бира, за да помогнат за преодоляване на здравната криза в Обединеното кралство, казват експерти

Пъбовете би трябвало да стартират да сервират повече безалкохолни наливни питиета, с цел да оказват помощ за превъзмогване на здравната рецесия в Обединеното кралство, споделиха специалисти.

Пробно изследване, което сложи различните питиета в предната част на бара, откри, че те са по-популярни от предстоящото измежду пиещите - и даже насърчи някои хора да сменят поръчките си. Работейки с локалния съвет, откриватели от Групата за проучване на тютюна и алкохола (TARG) към университета в Бристол наеха 14 пъба и бара в целия град, които се съгласиха да трансформират напитките, които предлагаха на черно за стеснен интервал от време.

За да ревизират дали хората се интересуват от бирата, участващите пъбове и питейни заведения редуваха селекция единствено за алкохол и такава, която включваше и безалкохолна напитка. Това беше направено два пъти за интервал от осем седмици и редът, в който се случи, беше случаен.

След това откривателите мерят количеството продадена алкохолна и безалкохолна бира, както и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР