Пабло Ескобар брутално разчленил 49 свои любовници тийнейджърки само в

...
Пабло Ескобар брутално разчленил 49 свои любовници тийнейджърки само в
Коментари Харесай

Разчленяване на момичета и девственици: Разкриха най-големите перверзии на Пабло Ескобар 18+

Пабло Ескобар брутално разчленил 49 свои любовници тийнейджърки единствено в границите на три дни по време на своята епоха на терора в Колумбия. Момичетата са били избити, тъй като са били "доносници " на конкурентни картели, написа в. "Дейли Стар ".

Най-известният наркобарон в Южна Америка, който съумя да натрупа благосъстояние, равняващо се сега на 60 милиарда $, бе убит от служители на реда тази седмица преди 26 години на покрива на къщата си.
Ескобар е предшественикът на Ел Чапо, чийто картел Синалоа запълни вакуума в трафика на дрога, породен от срутва на картелаите Меделин и Кали в Колумбия.

Жестокостта на Ескобар не е знаела граници. Той е убивал съперници, политици, даже е взривил пътнически аероплан, цялостен с хора.
Въпреки това, в подхранваното от дрога принуждение в Колумбия през 80-те и 90-те години на предишния век, едно ликвидиране на 49 девойки води до голям потрес за страната и света.
В рамките на три дни телата на измъчвани и убити млади девойки са открити към дома на Ескбар в Меделин. Всичките са били известни на полицията, като дами за занимания по време на секс празненства на Ескобар и други членове на неговия картел.

Твърди се, че Ескобар казвал на своите проститутки: "Момичета, дръжте се уместно, не казвайте нищо, тъй като може да бъдете убити за това ".

Също е известно, че Ескобар не е изпитвал жал към никой, който е донасял за него.

Момичетата, които той е набирал да спят с него против пари, са били на възраст сред 14 и 17 години, постоянно прохождащи моделки.

Момиче, оживяло клането на своите 49 колежки през 1987 година, описа за в. El Tiempo през 1991 година, че екзекутираните са предали наркобарона, снасяйки информация за него на негови съперници.

"Намериха моя другарка, която имаше кръст от дупки от патрони по тялото си. Намериха я до пътя. Измъчвали са я. Обвинили са я, че се е сдушила с враговете на Пабло ", споделя оживялата.

Попитана, за какво Ескобар е умъртвил девойките, тя споделя: "Ако проговориш или снасяш, си мъртъв ". "Онези, които слушат диалози, които не би трябвало, са ходещи мъртъвци, споделя тя.
Въпросното екзекутирано момиче даже е нямало 15 години и е идвало от безпаричен селски регион, както множеството държанки на наркобарона.

В своята книга "Операция Ескобар ", писателят Герман Кастро Кайседо твърди, че Ескобар най-вече е обичал девойки сред 14 и 17 години.
Част от мита за Ескобар е било това, че доста хора са го считали за нещо като Робин Худ, а дамите са си мислели, че като спят с него, те ще съумеят да създадат значими контакти в бъдеще.

Момичетата са казвали: "Той е мъж, който пази, мъж със самочувствие, в случай че Пабло обещае, той извършва ".

По думите на Яро Васкес, член на картела Меделин, Ескобар е бил захласнат от девственици.
"Единствената перверзия, която знам за него, е да отнеме девствеността на момиче, като го накара да прави секс с опитна лесбийка. Обичаше да вижда по какъв начин момиче целува друго момиче за първи път и по какъв начин една жена докарва друга жена до огромен брой оргазми ", споделя нарушителят, прочут с прякора Попай.

По думите на наркобандита, Ескобар в никакъв случай не се е друсал с дрога, въпреки че е трафикирал тонове от нея. "Нито пък се напиваше, единствено няколко бири и това беше ", споделя той.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР