П рез студените месеци, когато времето влияе на нас и

...
П рез студените месеци, когато времето влияе на нас и
Коментари Харесай

Подкрепи имунитета си в няколко лесни стъпки

П рез студените месеци, когато времето въздейства на нас и нашия организъм все по-голямо значение играе ролята на имунитета и следването на верните стъпки, тъй че да запазим своето здраве.

През последната година, сякаш се сподели прекомерно доста за имунитета и здравето – толкоз препоръки, толкоз насоки, че сякаш към този момент не знаем кои от всички да съблюдаваме.

Затова предпочетохме да систематизираме най-важните в 6 лесни стъпки, които да спазвате, с цел да имате по-спокоен и благополучен живот.
Хубава храна
Стремете се да се храните разнообразно, сезонните плодове и зеленчуци постоянно са положителният избор, съчетайте ги с качествено месо. Ограничете пълнозърнестите тестени произведения, както и индустриално модифицирани и полуготови храни.
 Хубав сън
Не се преуморявайте в ежедневните си действия и не прекалявайте с късното лягане. Сънят не е просто волност, а скъпо време за възобновяване на организма. Не се лишавайте от него.
Леки, само че постоянни извършения
Всички знаем, че придвижването е здраве. Излизайте на разходка за 1 час, по опция в парка и измежду природата. Правете и добре познатите от детството ни извършения за утринно разгряване. Само след 2 седмици ще усетите действително смяна в тонуса и гъвкавостта си. А и болката в гърба ще изчезне.
Имунорегулатор
В зимните месеци и по време на усложнена епидемиологична конюнктура, в каквото живеем сега, е добре да „ дадете едно рамо “ на имунитета си и да приемате т.нар имунорегулатори. Един подобен концетрат ще усъвършенства в допълнение работата на имунната система. Може да се насочите към Regulatpro® Bio. Играе роля на ефикасен имунорегулатор и е извънредно подобаващ както за възрастни, по този начин и за деца, тъй като е основан като 100% био артикул без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен. Витамините и минералите са от значително значение за естественото протичане на виталните процеси в организма. Все по- постоянно експертите споделят и виждат, че доста хора не одобряват задоволително витамини и минерали с храната си. Мнозина от тях имат вяра, че компенсират недостига им с спомагателен банкет на хранителни добавки и витаминни препарати. За страдание, това най-често не е решение, защото има голям брой фактори, които могат да повлияят върху тяхната усвояемост – храносмилателни проблеми, ензимна непълнота и нарушен клетъчен метаболизъм, които повлияват отрицателно или непосредствено блокират оптималното попиване на тези субстанции и организмът ни ги изхвърля без да бъдат употребявани.

В дневната доза от 20 мл се съдържат най-ценните съставки на 12 кг био плодове, зеленчуци, ядки и билки, подложени на патентован способ на каскадна ферментация (REGULATESSENZ®).

Активните съставни елементи в еликсира на здравето са с ниско молекулно тегло и елементарно и бързо могат да се резорбират в тялото. Този неповторим артикул, наименуван още „ здраве в бутилка, “ усилва равнищата на сила в клетките и като резултат усъвършенства всички витални процеси в тялото и усъвършенства имунната система.

Доказан е удобният резултат на Регулатпро върху интензивността на неутрофилите (основните имунни кафези, които се борят с патогените) и NK-клетките (клетките „ естествени убийци “, които обезвреждат вирус-инфектирани или туморни кафези в нашия организъм).
Добра хигиена
Поддържането на добра хигиена непрестанно е гаранция, че ще държите вирусите по-далече от себе си и няма да създавате работа на имунната си система. Мийте ръцете усърдно с топла вода и сапун, не пипайте очите и носа си с неизмити ръце.
 Отдайте се на позитивните вести
Ограничете слушането на отрицателни вести, които в допълнение ще повлияят на вашето въодушевление. Вместо това слушайте музика, отдайте се на обичаните си занимания и мислете за хубавите неща, които ви предстоят.
Съдържание предоставено от Vedra International:

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза --> Не пропускай
Създадено за RegulatPro Bio
Блондинка на летището: - Мога ли единствено с персонална карта да хвърча до Рим? - За страдание не – ще Ви би трябвало и аероплан... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДвойки и сътрудници се изправят пред сложни решения за своето бъдещеБългария е изправена пред предизвикването за първи път да организира избори в изискванията на епидемиологична обстановкаРекорден за тази година брой смъртни случаиОбсъдени са двустранните връзки и съществуването на предпочитание и от двете страни те да бъдат задълбочавани в дух на доброжелателност и прагматичностИнтервю с създателя и основен изпълнителен шеф на компанията за мобилни разплащания SettleТези цифри ненапълно отразяват рецесията, подбудена от пандемията от коронавирусаВременно ръководещият посолството на Република Северна Македония Владимир Кръстевски в София бе извикан през днешния ден на среща в МВнРКакво реши Конституционният съдТой е безапелационен, че сега се намираме във „ война ” и би трябвало да намерим точното „ оръжие ” против Коронавирус 19 – най-голямата здравна рецесия на XXI векВижте листовката и късата характерност на ваксинатаСлучаят с " Астра Зенека " сътвори репутационен проблем за ЕСАктрисата и половинката ѝ, артистът Деян Донков посрещнаха на бял свят своя втори синИнцидентът е станал по време на работа по жп линията сред Мездра и РоманТвърди се, че певицата желае да опише за живота си пред Опра УинфриПри най-тежките наводнения от повече от половин век са наранени към 10 милиона души в страната с население 25 милионаОбикновената простуда може да бъде наш съдружник в борбата със смъртоносната заразаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР