П рез пролетния телевизионен сезон NOVA отново получи най-висока оценка

...
П рез пролетния телевизионен сезон NOVA отново получи най-висока оценка
Коментари Харесай

Изключителен успех отбеляза пролетният телевизионен сезон на NOVA

П рез пролетния ефирен сезон NOVA още веднъж получи най-висока оценка за програмата си от феновете в дейна възраст (18-49). Резултатите за м. май, когато обичайно са финалите на множеството праймтайм формати, затвърждават безапелационната доминация на медията измежду останалите малките екрани в България. Пийпълметричните данни демонстрират доста по-голям аудиторен дял на NOVA по отношение на втората медия в класацията.

Всички излъчвания в най-гледаното време на NOVA реализират постоянна преднина през целия ефирен сезон и междинните стойности са доста по-високи по отношение на директния съперник.

Пролетният сезон за NOVA е сполучлив и във връзка с новинарското наличие в праймтайм.

Централната емисия на Новините на NOVA регистрира увеличение на преднината по отношение на същото предаване на втората телевизия в класацията. Разликата сред централните излъчвания на двата канала се усилва от 20% през месец март до 33% през май.

В ефира на NOVA към този момент започва летният тв сезон с разнообразна стратегия и доста позитивни страсти. В делничните дни феновете могат да проследят звездната кулинарна конкуренция „ Черешката на тортата “, паметната престъпна поредност „ Хавай 5-0 “, както и вълнуващата здравна драма „ Ню Амстердам “.

Най-горещото спортно събитие това лято ще започва на 11 юни. Зрителите могат да проследят UEFA EURO 2020™ в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Разговарят двама съкилийници: - Ти защо си тук? - Жертва на конкуренцията. -??? - Изработвах по-качествени пари от тези на банката. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПробите за алкохол и опиати на арестувания са отрицателниВижте какви са новите правилаВижте какво споделиха политическите водачи във връзка 2 юниВ цялата страна ще се проведат възпоменателни празнувания и церемонииРусия първа в света започва всеобща имунизационна акция против ковид. Но в този момент изостава. Вижте защоМеркурий ще остане назадничав в знака на общуването от 29 май до 22 юниАвтомобилът е с мощ 1914 к.с., форсира от 0 до 100 км/ч за 1,97 секунди и има пробег до 547 км!Утре ще бъде кулминационната точка на честваниятаПолицаите затвориха ул. " Филип Кутев ", с цел да могат водачите умерено да изоставен паркингаПо неофициална информация следствието е за търговия с културни полезности и пране на париЗа финален път това се е случвало в кралството през март 2020 г.Година по-късно остарялата постройка към момента не е съборенаВ състава му влизат:Много съм обезпокоен за машините и машинното гласоподаване, разяснява БорисовТя ще бъде учредена на 9-ти юли с името " Велика България " Бруска признава за ролята си в над 100 убийстваОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР