П рез февруари принц Хари и съпругата му Меган Маркъл

...
П рез февруари принц Хари и съпругата му Меган Маркъл
Коментари Харесай

Букмейкърите прогнозират: Принц Хари и Меган ще кръстят дъщеря си на принц Филип

П рез февруари принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл оповестиха новината, че чакат второ дете. Впоследствие разкриха също по този начин, че бебето ще е от женски пол.

Според прогнозите на букмейкърите двойката ще кръсти щерка си на принц Филип, написа сп. "Пийпъл ".

Meghan Markle Talks About Hopes for Her Baby Girl on the Way: We 'Are Thrilled'​
— People (@people)
"Да има момче, а след това момиче - какво повече може да си пожелае човек? ", показа принц Хари.

След кончината на дядо му принц Филип, който умря на 9 април на 99-годишна възраст,
букмейкърите от "Ладброукс " регистрираха увеличение на известността на името Филипа, в резултат на което понижиха коефициентите за залагане на него до 3/1.

Ако решат да отдадат респект към принц Филип, Хари и Меган няма да са единствените. Братовчедките на Хари, принцеса Юджини и Зара Тиндъл, уважиха дядо си директно преди кончината му, давайки на новородените си синове приблизително име Филип.

Възможно е принц Хари и Меган Маркъл да решат да отдадат респект и към принцеса Даяна и кралица Елизабет Втора. Коефициентите за двете имена са надлежно 5/1 и 10/1.

Сред прогнозните имена за момиченцето на херцога и херцогинята на Съсекс са още Алегра, Александрия, Грейс, Ема, Роуз, Алис и Виктория.

Когато се снабдиха с първородния си наследник през 2019 година, Меган и Хари избраха за него името Арчи, което не попадаше в радарите на букмейкърските компании.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Катастрофа на кръстовище. Ядосан мъж пита русокоска: - Ти кьорава ли си?!! - Как ще съм кьорава, нали аз те уцелих! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЦял месец морският град се тресе от кавги поради прайдаВижте кои са теТой не е дело на цивилизация, а на натурален процесШофьорът е починалСигналите от пострадали консуматори във форумите в интернет са десеткиВ Хасково поради пандемията молитвата се организира навън на стадионТомов: Не мисля, че машините са от ВенецуелаКакъв е той? Вижте отговора на психологаДългото възобновяване е обвързвано с непостижими за фамилията разходиЕдин от главните му цели е организирането на предварителните парламентарни избориВижте прогнозата за времето за идващите няколко дниТайната съставна част на модулната платформа се крие в материалите.Така вложенията от американски компании могат да продължатВижте данните за разпространяването на ковид за последното денонощиеРадев про

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР