П енелопе Крус и Антонио Бандерас представиха комедията "Официален конкурс"

...
П енелопе Крус и Антонио Бандерас представиха комедията "Официален конкурс"
Коментари Харесай

Пенелопе Крус и Антонио Бандерас представиха комедия за света на киното във Венеция

П енелопе Крус и Антонио Бандерас показаха комедията "Официален конкурс " на аржентинските режисьори Гастон Дюпра и Мариано Кон на кинофестивала във Венеция, оповестиха международните осведомителни организации.

Във кино лентата Пенелопе Крус е в ролята на известна режисьорка, ангажирана от богат остарял бизнесмен да снима "най-добрия филм ". За функциите на двама братя противници тя кани изявени артисти - в функциите Антонио Бандерас и Оскар Мартинес.

Както споделиха основателите на кино лентата, те не са желали да обидят никого. В комедията си повдигат въпроси за творчеството и изкуството.

"Всъщност ние засягаме сериозните тематики за триумфа, завистта, съперничеството, несигурността през призмата на иронията ", изясни Бандерас на конференцията за кино лентата.
 Пенелопе Крус и Антонио Бандерас
Специалистите чакат кино лентата да завоюва една от премиите на фестивала във Венеция. Според неофициалния рейтинг на италианските кинокритици към този момент най-хубави шансове има "Божията ръка " на Паоло Сорентино. Те харесаха и новозеландския "Силата или кучето " на Джейн Кемпиън.

Общо 21 кино лентата вземат участие в главната конкурсна стратегия. Победителите ще бъдат оповестени на 11 септември.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В супермаркета има маркетингово изследване: - Извинете господине, Вашето котенце би ли си купило " Уискас "? - Моето котенце би си купило " Лексус ", но добре, че… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКакви са данните за последното денонощие. Вижте и няколко от новините по светаПо-рано тази година Хардинг разгласи, че лекарите са ѝ споделили, че няма да види КоледаМърдоу се прибрал вкъщи и намерил брачната половинка си и сина си застреляниТалибаните дадоха обещание по- " приобщаващо " правителствоРадев: Трябва да бъдем сигурни, че изборната администрация може да се оправи в такава комплицирана ситуацияГенерал Марк Мили предизвести, че загуба на талибаните ще ескалира тероризма41-годишният мъж нямал престъпни проявиВ мегаполиса има 5 типа транспортни средстваМедията притегли над половината от телевизионната публика в България при започване на есенния ефирен сезонТе обявиха, че в случай че не получат гаранции, че ще бъдат обезщетени, ще изсипят унищожената си годишна продукция и пред Парламента идната седмицаСпоред водача на ГЕРБ опасността против Ива Митева е измислена, с цел да се отклони вниманието от сериозните проблеми " Ако не се съблюдават - може да се наложи да се вкарат и по-строги ", сподели здравният министър " Докато съм министър на финансите, няма да вземам участие в политически планове ", сподели служебният финансов министърНапрежението в Цетине пораства
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР