Раздялата на вечния тенис плейбой Григор Димитров и Мадалина Геня

...
Раздялата на вечния тенис плейбой Григор Димитров и Мадалина Геня
Коментари Харесай

Тури ли Гришо рога и на дащната Мадалина?

Раздялата на безконечния тенис плейбой Григор Димитров и Мадалина Геня не стопира да вълнува международните медии през последните дни. Според румънски източници причина за разрива е Гришо, който в типичния си жанр турил рога на смуглата красавица.
 
Румънските съседи не престават да разискват аргументите за този любовен провал. Една от версиите твърди, че Григор Димитров е от мъжете със слаби ангели, които постоянно обичат да прехвърчат " от цвят на цвят ". Жертва на тази му уязвимост се оказала и Мадалина, означават те, макар че тези изказвания не са подкрепени с съответни доказателства. 

На пръв взор сходни изявления звучат подозрително, защото през последните седмици Григор изигра няколко шампионата в Китай, където би му било мъчно да изневери на Мадалина, в случай че не употребява услугите на някоя компаньонка.

 

" Българинът е считан за водещ плейбой в международния тенис. Той е прекарал през леглото си Серина Уилямс, Мария Шарапова, Никол Шерцингер и Лолита Османова.

Той беше считан за " най-сексапилния мъж в тениса ", само че тази купа не всеки път му помагаше в кариерата. Злите езици приказват, че май българинът стъпил изкривено, а румънката го е хванала! Предстои да забележим по какъв начин ще приключи сапунената опера на годината ", написа румънското светско издание Cancan.ro.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР