Законодателят, в лицето на парламентарните групи, излъчили и подкрепящи правителството

...
Законодателят, в лицето на парламентарните групи, излъчили и подкрепящи правителството
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Вярвам, че разумът ще надделее в името на стабилността. Министърът на финансите да преосмисли модела си на взаимодействие с парламента

Законодателят, в лицето на парламентарните групи, излъчили и подкрепящи държавното управление е задължен да пази  ползите на хората в страната, съобразявайки всяко свое решение с тази отговорност. А отговорност и дълг на представителите на изпълнителната власт – министър председател и министри е да извършват тези политики. 

Дълбоко имам вяра в това, че разсъдъкът ще надделее над персоналните упоритости и със съзнанието за мястото на всеки един в тази формула на властта, министърът на финансите ще премисли модела си на взаимоотношение с Народното събрание, изключително в навечерието на приемането на най-важния за него Закон за държавния бюджет. Защото нито той, нито цялото ни общество се нуждае от една изкуствено провокирана дестабилизация. 

Стабилността на страната, салдото сред управляващите и положителният разговор сред политиците са ключът към постигането на значимите национални задания, които стоят пред нас, на които хората чакат и разчитат.

Източник: blitz.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР