П ълно информационно покритие ще осигури телевизионният ефир и дигиталните

...
П ълно информационно покритие ще осигури телевизионният ефир и дигиталните
Коментари Харесай

„България избира новите депутати“ на 11 юли с NOVA

П ълно осведомително покритие ще обезпечи телевизионният ефир и цифровите платформи на Нова Броудкастинг Груп в деня на парламентарните избори за 46-ото Народно заседание на 11 юли. По традиция публицистите на NOVA ще предложат настояща и справедлива информация за вота, точни въпроси и прогнози, извънредни посетители и първи мнения. Повече от 30 репортажни екипа ще предават значимите събития по време на поправителния изпит за партиите, а специфичните пратеници на медията ще се включват непосредствено от 5 страни, ситуирани на 3 континента. Успоредно с изборните тематики, репортерите на NOVA ще наблюдават и страстите в края на футболното състезание UEFA EURO 2020™ у нас и в чужбина.

Изборният маратон в ефира на NOVA стартира в 7.00 ч. със специфичното студио „ Събуди се, България избира! “ с водещ Марина Цекова. До обедната емисия вести посетители в студиото ще бъдат известни персони, изявени водачи на публично мнение и анализатори, които ще дискутират значимите тематики от деня. Специалното издание ще наблюдава вота на политическите водачи и главните политически играчи.

Ани Салич и Николай Дойнов са водещи на обедната едночасова емисия на Новините на NOVA, която ще заключи най-интересните и настоящи тематики от България и света в първите часове на изборния ден.

Качествената публицистика в ефира на NOVA продължава с “България избира Неделята на NOVA “. В следобедните часове от 15.45 до 17.50 ч. водещият Симеон Белев ще добави специфичната стратегия на медията с разбори на специалисти и коментатори. Авторитетни политолози и социолози ще добавят политическия пъзел с разнообразни гледни точки.

Веднага по-късно стартира вечерното студио „ България избира НОВИТЕ ДЕПУТАТИ “. Водещи на специфичния формат на NOVA са публицистите с потвърден ефирен опит Мирослава Иванова, Виктор Николаев и Николай Дойнов. Те ще показват първите резултати и мнения в изборния ден. NOVA още веднъж ще заложи на прогнозните резултати на две социологически организации – „ Тренд “ и „ Галъп Интернешънъл “, които феновете ще наблюдават, дружно с Николай Дойнов, в телевизионния електорален център. Христо Калоферов ще наблюдава събитията от изнесеното студио на NOVA до Народното събрание с спомагателни включвания и извънредни посетители.

След началото на заключителния мач от спортното събитие на лятото – финалът на UEFA EURO 2020™, изборното студио ще продължи по NOVA NEWS. Всички конференции на политическите партии в деня на изборите също ще бъдат излъчени онлайн в осведомителния канал.

Нова Бродукастинг Груп дава опция на българите в страната и чужбина да проследят избора за народни представители в действително време на всички свои платформи – в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, както и в уеб страници Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg. В деня на избора, 11 юли, бърз достъп до най-важните вести ще обезпечи и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите ще се осведомят за всичко значимо и настоящо.

Не пропускайте най-важното от деня на парламентарните избори на 11 юли в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Въпрос към радио " Ереван ": - Каква компетентност в медицината е дерматология? Отговор на радиото: - Най-добрата компетентност за доктор: болният нито умира, нито оздравява.... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТе са били във очевидно нетрезво състояниеОт Министерство на външните работи в Белград са уверени, че това не е провокация от български гражданиИли е неуточнен все още химичен процесМакар и кварталът да е с отлични мнения като спокоен и комфортен за коли, адрес нямаМестните компании с интернационален бизнес ще имат по-строг контролНяколко реки преляха в северозападния окръг ДюзджеИнтервю на водача на БСПСпоред прокуратурата доказателствата са задоволителни за покачване на обвинениеЗа всяка страна разпространяването е друго, акцентира проф. ВитановДвама души се удавиха във водите в БургаскоДа, няма да бълва милиони електрически автомобили, само че на 33-годишна възраст да станеш притежател на марката Bugatti си е повече от забележително достижение.Вярва се, че Голямата Неделя е майка на всички неделиВ страната записаха най-високият брой новозаразени за ден от 30 януари насамАтмосферното налягане е близо до междинното за месеца и ще се задържи съвсем без промянаБрансън възнамерява това да стане на 11-ти юли " Получавате тази премия за ярката и надарена работа на Десетата муза ", сподели Алмодовар на ФостърОт мрежата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР