Озлобените ни комшии на Балканите и присъствието на американци в

...
Озлобените ни комшии на Балканите и присъствието на американци в
Коментари Харесай

Радо Шишарката: Озлобените ни комшии на Балканите прецакаха участието ни на Евровизия, само с чалга можем да пробием

" Озлобените ни комшии на Балканите и наличието на американци в групата прецакаха присъединяване ни на " Евровизия ". Никоя от прилежащите страни не гласоподава за нас, тъй като не ни обичат. Ние сме им бодил в петата, тъй като всичките сме ги побеждавали във войни. "

Това разяснява пред " България Днес " музикалната легенда във връзка 14-ото място на страната ни на песенния конкурс.

Тази година се представихме посредством група Equinox, които извършиха песента Bones ( " Кости " ). Петчленната група се състои от българските артисти Жана Бергендорф, Георги Симеонов и Владо Михайлов, като и американците Джони Манюел и Трей Кембъл.

" Трябва да си признаем, че парчето ни не беше нищо изключително. Песента на Израел беше цялостна подигравка, само че е друга и това се хареса на хората. Чудя се какво правеха американците в групата ни и на тази Жана какво й беше пеенето ", диви се още ретро изпълнителят.

Той разгласи, че е подготвен да взе участие в някое от идващите издания на " Евровизия ". " Мога да покажа, че чалгата има място на този конкурс. Аз съм реализатор, който пее и чалга, и рок. Доказал съм се във времето, тъй че няма да ми е проблем да се показва на равнище ", съобщи изрично Радо Шишарката.

Според артиста у нас би трябвало да бъде съживен фестивалът " Златният Орфей ", с цел да може още веднъж да се вършат хубави песни. Само по този начин ще има същинско гласоподаване и ще сътворяваме мощни песни. " Преди години съвсем участвах в " Златният Орфей " и можех да го печеля, само че ми попречиха. Явих се с песента " Там при другия ", само че желаеха да ми сменят аранжимента. Отказах и не бях позволен до присъединяване ", върна лентата обратно Шишарката.

" Там при другия " не е от най-популярните му песни, само че е в един албум дружно с вселенския шлагер " Тигре, тигре ", който го изстрелва във висините на българската музика и му отрежда постоянно място в историята.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР