Ози Озбърн признава, че има моменти, в които не обича“

...
Ози Озбърн признава, че има моменти, в които не обича“
Коментари Харесай

Ози Озбърн признава, че „понякога не обича“ Шарън, докато спорят за брака

Ози Озбърн признава, че има моменти, в които „ не обича “ брачната половинка си Шарън – само че в последна сметка двойката към момента е мощно влюбена обичат се един с различен.

75-годишната рок легенда на Black Sabbath е женен за 71-годишния управител Шарън от 1982 година и имат три деца заедно; дъщери Ейми, 40, и Кели, 39, и 38-годишен наследник Джак. И до момента в който Ози и Шарън имат един от най-дълготрайните бракове в рокендрола, това не значи, че не е минало без проблеми.

Но размишлявайки върху дългата им взаимна история, Ози призна, че може Не смее да мислим по какъв начин да живеем без Шарън - като в същото време признаваме, че няма човек, който да го тласка повече към стената. Двойката се рови в живота си в своята подкаст поредност The Osbournes Podcast.

Седнали един против различен, Ози показа мислите си за брака им. Той сподели: „ Шарън е като моята сродна душа, от време на време я обичам, от време на време не я обичам, от време на време съм й сърдит, от време на време съм вманиачен по нея, от време на време доста я ревнувам, от време на време желая да я убия.

„ Но...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР